Skip to main content
test

Haemme fysioterapeuttia vakituiseen toimeen Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymään.Työtehtävä jakaantuu Harjavallan ja Kokemäen terveysasemien fysioterapiayksiköihin. Pääasiallinen toimipiste Kokemäen terveysasema. Tehtävä koostuu avoterveydenhuollon fysioterapeutin tehtävistä; yksilö- sekä ryhmäfysioterapia, arviointi- ja ohjaustyö sekä apuvälinetyö. Arvostamme monialaista osaamista fysioterapian eri osa-alueilta.

Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä fysioterapiaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin pätevyys sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillisuus. Kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus ja työtodistukset on esitettävä haastattelun yhtydessä.
Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka-ja työehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan (6) kuukauden koeaikaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § ja 48 a§ mukaisia rokotesuojaa.

Hakuajan jälkeen työhaastattelut järjestetään 28.7.2022.

Lisätietoja

https://kessote.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kuusisto Eeva-Kaisa p. 044 4503977, eeva-kaisa.kuusisto@kessote.fi

Lisätietoja

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä, Terveydenhuollon avopalvelut, Avoterveydenhuollon palvelut, Fysioterapia ja apuvälinepalvelut

Keski-Satakunnan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä (KESSOTE) tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelujen kokonaisuuden jäsenkuntien: Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki ja Nakkila asukkaille. Väestöpohja on n. 30 000 asukasta. Palvelualueita ovat: Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhuollon avopalvelujen palvelualue, Koti-, sairaala- ja hoivapalvelujen palvelualue sekä Hallinnon ja tukipalvelujen palvelualue.


Osoite: Tulkkilantie 4, 32800 Kokemäki

Rekommenderade jobb