Skip to main content
test
Fysioterapeutti, Fysio- ja toimintaterapiapalvelut - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Meillä on avoinna fysioterapeutin toistaiseksi voimassa oleva tehtävä perusterveydenhuollon avoterapiassa Lappeenrannassa.

Asiakasryhmänä ovat nuoret, aikuiset ja ikääntyneet tule-oireiset asiakkaat. Erityisesti tässä tehtävässä painottuvat pitkäaikaisen kivun asiakkaat ja psykofyysistä fysioterapiaa tarvitsevat asiakkaat. Asiakkaan toimintakyvyn arviointi sekä ohjaus ja neuvonta, fysioterapian toteuttaminen sekä yksilöllisesti että ryhmissä. Psykofyysistä fysioterapiaa on tekemässä fysioterapeuttikollega. Eksoten avofysioterapiassa ohjaavina toimintatapoina ovat ICF-viitekehys ja biopsykososiaalinen lähestymistapa asiakkaan kanssa tehtävässä työssä. Tehtävä sijoittuu Lappeenrantaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun fysioterapeutin tutkinto. Tehtävään valinnassa painotamme psykofyysisen fysioterapian täydennyskoulutusta (15 op), kivunhallinnan koulutusta (15 op) sekä akupunktio-osaamista. Kokemus ryhmämuotoisesta kuntoutuksesta katsotaan myös eduksi.

Koeaika tehtävässä on 6 kk. Palvelusuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sote-sopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaan.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Anne Pylkkönen, p. 040 651 3815 tai anne.m.pylkkonen@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kuntoutus, Fysio- ja toimintaterapiapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Koulukatu 14, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb