Skip to main content
test

Konsernipalvelujen toimiala, HR
Hoivan varahenkilöstö
Kielotie 25 , 01300 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen.

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:Haemme ammattitaitoista fysioterapeuttia Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen varahenkilöstöön vakituiseen työsuhteeseen.

Varahenkilöstön fysioterapeutti paikkaa pääsääntöisesti vanhustenkeskusten fysioterapeuttien lyhytaikaisia poissaoloja, joskus pidempiäkin. Yhdessä muiden moniammatillisen työryhmän jäsenten kanssa fysioterapeutti ylläpitää ja edistää asukkaan/ asiakkaan toiminta- ja liikkumiskykyä. Toivomme sinulta rohkeutta olla mukana kehittämässä ja mahdollistamassa asiakkaidemme omannäköistä elämää. Varahenkilöstö on työaikatoiveiden suhteen joustava tiimi. Työvuorosuunnittelussa on käytössä Titanian sähköinen asiointi, jolla voi itse suunnitella työvuorojaan.

Fysioterapeutin työtehtäviin kuuluu:

  • Arvioida ja edistää asukkaan/ asiakkaan terveyttä ja jäljellä olevia voimavaroja ja toimintakykyä
  • Ehkäistä lisäsairauksien syntymistä
  • Toimia fysioterapian ja asukkaan/ asiakkaan fyysisen toimintakyvyn asiantuntijana moniammatillisessa yhteistyössä
  • Arvioida asukkaiden/ asiakkaiden ja toimintayksikön tarvitsemia apuvälineitä sekä tarvittaessa hankkii ja huoltaa niitä.
Fysioterapeutti hallitsee ja kehittää fysioterapiakäytäntöjä ja -menetelmiä sekä työvälineiden käyttöä. Hän tuntee sosiaali- ja terveysalan lait, keskeiset ohjeet ja suositukset sekä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ohjeet, palvelujärjestelmän ja toimintakäytännöt. Hän osaa soveltaa niitä asukaslähtöisesti. Hän hoitaa ja kuntouttaa asukkaita/ asiakkaita kokonaisvaltaisesti niin, että heidän toimintakykynsä pysyy yllä/ lisääntyy kodinomaisessa ympäristössä mahdollisimman pitkään.

Tehtävään perehdytetään kattavasti. Perehdytys tapahtuu kaikissa vanhustenkeskuksissa, joissa työskentelet. Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä, joita motivoivat erilaiset työtehtävät sekä asukkaat ja asiakkaat. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä työotetta, paineensietokykyä, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa. Katsomme eduksi kokemuksen ja kiinnostuksen vanhustyöstä.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut
Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 03.04.2023 tai sopimuksen mukaan -
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Fysioterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Toimintayksikön esimies
Mikkola, Sanna
040-6429395
sanna.mikkola@vakehyva.fi

klo 8-15

Satu Ranta, satu.ranta@vakehyva.fi
puh: 040-1856157

Sanna Siren-Satosuo, sanna.siren-satosuo@vakehyva.fi
puh: 040-5388266

Tuija Vilkko tuija.vilkko@vakehyva.fi
puh: 043-8252155


Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.

Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme - autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.

Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Tutustu työnantajaan

Rekommenderade jobb