test
Fysioterapeutti: ikäihmisten palvelut, Lieksa (ID5548) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme FYSIOTERAPEUTTIA 25.1.2022 mennessä ikäihmisten toimialueelle Lieksaan.

Fysioterapeutin tehtävä jakautuu hoivakoti Yrjönhovin ja hoivakoti Partalanmäen kesken. Työhösi kuuluvat fysioterapeutin monipuoliset tehtävät. Olet sopiva meille, kun olet kiinnostunut ikäihmisten toimintakyvyn edistämisestä ja ylläpitämisestä arjen päivittäisissä toiminnoissa ja innostat ikäihmisiä liikkumaan ja harjoittelemaan.

Ideoit tapoja motivoida ja tukea ikäihmistä näkemään itse olemassa olevat voimavaransa sekä edistät ja tuet voimavarojen käyttöä fysioterapian keinoin. Odotamme sinulta myös ohjausta ja tukea henkilöstön ergonomiseen työskentelyyn. Tehtävä on uusi, sinulla on hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan työhösi.

Arvostamme sitä, että työskentelet asiakaslähtöisesti sekä itsenäisesti että osana tiimejämme. Työtapasi tulisi edistää myös työyhteisön toimintaa ja tavoitteiden toteutumista. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, työyhteisötaidot sekä kiinnostus työsi ja työyhteisösi kehittämiseen ennakkoluulottomalla, monipuolisella ja oma-aloitteisella työotteella edesauttavat valintaasi tähän tehtävään. Käytössäsi ovat monipuoliset fysioterapian tilat ja välineet.

Haemme aktiivista ja joustavaa ammattilaista.

Ikäihmisten toimialueen tehtävänä on järjestää ja tuottaa Siun sotessa laadukkaat ja asiakaslähtöiset palvelut ikäihmisille. Työsi laatu on meille tärkeää.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mm.E-passilla. Autamme myös asuntoasioissa, soluasunnot@siunsote.fi

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävissä.

Tehtäväkohtainen palkka on 2645,00 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon virka- ja työehtosopimuksen (SOTE -sopimus) mukaisesti.

Tehtävä täytetään 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan sen jälkeen.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

KUN KIINNOSTUIT, lisätietoja antavat

Tehtäväänhaetaan sähköisesti.

Lieksassa 11.1.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5548
  • 16.12.2021 - 25.1.2022 23:59
  • LieksaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb