Skip to main content
test
Fysioterapeutti kotihoito Kerimäki - Etelä-Savon hyvinvointialue

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kerimäen kotihoitoon 24.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Fysioterapeutin työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan toimintakyvyn tukeminen ja arviointi sisältäen tavoitteellisen arkikuntoutuksen sekä apuvälineet. Osallistut myös moniammatillisen työryhmän jäsenenä hoidon ja palvelutarpeen arviointiin, palveluohjaukseen sekä palvelujen suunnitteluun yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan tehtävänkuvaasi ja kehittämään toimintamallia. Moniammatillinen yhteistyö sisältää verkostoissa toimimista, asiakkaiden ja omaisten ohjausta, opiskelijaohjausta, hoitohenkilöstön ergonomian ohjausta sekä kotihoidon kehittämistä.

Kotihoidossa työtä toteutetaan asiakkaan kotona. Tavoitteena on tukea kotihoidon arviointijaksolla tai jatkuvassa ja säännöllisessä palvelussa olevan asiakkaan toimintakykyä ja mahdollisimman itsenäistä arjesta suoriutumista huomioiden apuvälinetarpeet. Arkikuntoutus voidaan toteuttaa osana kotihoidon palvelua tai erillisenä arkikuntoutusjaksona. Tehtävä edellyttää erinomaisia yhteistyötaitoja ja kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaiden kanssa työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle osaamistasi arvostavan ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön, jossa pääset käyttämään ammattitaitoasi monipuolisesti. Perehdytämme sinut työhösi.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi voimassa oleva ajokortti on välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan tehtävän kannalta eduksi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Mira Turunen, p. 044 417 2289, mira.turunen@etelasavonha.fi

Lisätietoja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella.


Osoite: Hälväntie 3, 58200 Kerimäki

Rekommenderade jobb