Fysioterapeutti, kotihoito, Lohja

Ansök senast  2.8.2024 15:45

Lohjan kotihoidon alueen kotiutus ja kuntoutustiimiin haetaan fysioterapeuttia perhevapaan sijaisuuteen. Kotihoidn fysioterapeutin tehtävänä on tukea Lohjan alueen kotihoidon asiakkaiden kotona pärjäämistä yhdessä kotikuntoutuksen terapeuttien kanssa.

Asiakkaat ovat kotihoidon säännöllisessä palvelussa olevia asiakkaita ja työskentely tapahtuu eri kotihoidon alueilla. Kotihoidossa työskentelee myös kuntouttavia lähihoitajia, jotka ovat tärkeitä yhteistyökumppaneita, kotihoidon ryhmien lisäksi.

Fysioterapeutin osaamista ja ammattitaitoa tarvitaan kotihoidon henkilöstön tueksi, arvioimaan raskashoitoisten asiakkaiden apuvälitilannetta ja hoitajien ergonomista työskentelyä asiakkaiden kodeissa.


Työpaikan nimi ja osoite: Asemanrinne 9, 08500 Lohja
Työaika: työ on arkisin tehtävää työtä
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu fysioterapeutti.

Ajokorttia ja oman auton käyttöä edellytetään tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, jos työsuhde kestää vähintään 3 kuukautta saman kalenterivuoden aikana.
Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: Arvostamme kehittämismyönteistä työotetta, kokemusta vanhustyöstä ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta moniammatillisissa tiimeissä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa ajalla 10.7-2.8 Aluevastaava Eija Saksala, p. 0444675308, tavoitettavissa parhaiten ma-pe klo 8-14

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare