Skip to main content
test
Fysioterapeutti, Linnunlaulu, Nastola - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme FYSIOTERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen palvelukeskus Linnunlaulun arviointi- ja kuntoutusyksikköön, Lahden Nastolassa.

Asiakkaat ovat yksikössä (32 paikkaa) arviointi- ja kuntoutusjaksoilla, joiden pituus vaihtelee muutamista viikoista muutamiin kuukausiin. Asiakkaat ovat ikääntyneitä ja tarvitsevat arjessaan vaihtelevasti tukea. Arviointi- ja kuntoutusyksikössä arvioidaan asiakkaan toimintakykyä ja palvelutarvetta, sekä tuetaan asiakkaan toimintakykyä ja kuntoutumista. Arviointia ja kuntoutusta tehdään moniammatillisessa tiimissä, johon kuuluvat sairaanhoitaja, lähihoitaja, fysioterapeutti ja hoiva-avustaja. Fysioterapeutteja yksikössä on tämän uuden tehtävän myötä kolme.

Asiakkaat kohdataan yksilöinä huomioiden heidän toiveensa, tarpeet ja voimavarat, sekä tuetaan kokonaisvaltaisesti asiakkaan hyvää elämää ja selviytymistä. Työ arviointi- ja kuntoutusyksikössä on monipuolista ja vaihtelevaa. Työssä pääset itsenäisesti osallistumaan asiakkaan arviointi- ja kuntoutusprosessiin alusta loppuun asti. Työ sisältää arviointi- ja kuntoutustyön lisäksi yhteistyötä omaisten ja asiakasohjaajien kanssa, sekä yksikön toiminnan kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Toivomme sinulta työkokemuksen ja koulutuksen kautta saatua vahvaa osaamista erityisesti ikääntyneiden fysioterapiasta ja kuntoutuksesta. Kokemus kuntoutusosastoilla ja ikääntyneiden palveluissa työskentelystä luetaan eduksi. Tehtävässä tarvitaan joustavaa asennetta ja hyvää paineensietokykyä, sekä ajokortti (B) ja oman auton käyttömahdollisuutta, sillä arviointikäyntejä tehdään tarvittaessa jakson aikana myös asiakkaiden koteihin.

Arviointi- ja kuntoutusyksikön fysioterapeutit sijoittuvat organisaatiossa kuntoutuksen tulosalueelle kotikuntoutusyksikön henkilöstöön, mitä kautta saat vahvan ammatillisen ja kollegiaalisen tuen tehtäviisi. Työaikamuotona on liukuva yleistyöaika, jossa ruokailu tapahtuu työajalla. Työhön ei sisälly ilta- eikä viikonlopputyötä.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen fysioterapeutin laillistuksen, sekä tartuntatautilain 48 § ja 48a §n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Sotessa kuntoutuksen tulosalueella panostamme henkilöstön osaamisen ja ammattitaidon aktiiviseen kehittämiseen. Olemme opiskelijoiden suosima harjoittelupaikka ja teemme jatkuvaa yhteistyötä alueemme oppilaitosten kanssa. Tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/
https://www.facebook.com/paijatsoterekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kimmo Launiainen, palveluesimies. p. 044 719 5416.
kimmo.launiainen@phhyky.fi
Fysioterapeutit Nea Forsblom p. 044 729 7731 tai Airi Englund p. 044 729 7290.

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotikuntoutus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Toripolku 10, 15550 Nastola

Rekommenderade jobb