Skip to main content
test
Fysioterapeutti - Lohjan kaupunki

Haemme fysioterapeuttia terveyskeskuksen osastokuntoutukseen 6 kk:n sijaisuuteen.

Jos omaat aikaisempaa kokemusta polityöskentelystä, niin sinulla on mahdollisuus työskennellä poliklinikalla.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveyspalveluiden tuottamisessa.
Fysioterapeuttina arvioit asiakkaan toimintakykyä, suunnittelet ja toteutat kuntoutusta. Lisäksi arvioit potilaiden apuvälineiden tarvetta osastoilla ja kotiutumistilanteissa. Ohjaat myös potilaiden läheisiä ja muita osastolla toimijoita työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden mukaisesti.

Toivomme hakijalta hyviä tiimityötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakkaiden turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, jonka vuoksi edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme!

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin tutkinto (AMK tai opintoasteen tutkinto) ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/94) mukainen pätevyys. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta.

Palkka 2590,46 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan.

Hakuaikaa jatketaan 7.10.2022 saakka ja aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
kuntoutuksen esimies Petri Leppänen puh. 044 374 2380.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 7.10.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-346-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kuntoutuspalvelut
Osoite: Ojamonkatu 36, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb