Fysioterapeutti (Mikkelin päivätoiminta)

ESSOTE hakee fysioterapeuttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Mikkelin päivätoimintaan 12.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Mikkelin päivätoiminnan Kiiskinmäen yksikkö on vanhus- ja vammaispalvelun ennakoivan työn yksikkö. Yksikön toiminta on ennakoivaa ja kuntoutumista tukevaa palvelua, jolla edistetään asiakkaiden toimintakykyä ja sosiaalisia suhteita. Ennakoivan toiminnan tavoitteena on onnistunut ikääntyminen, asiakkaiden terveyden edistäminen, sairauksien ehkäisy ja hyvinvointi- ja terveyserojen kaventaminen. Asiakkaan omat voimavarat ovat toiminnan keskeinen tekijä. Kuntouttavalla päivätoiminnalla tuetaan asiakkaiden turvallista suoriutumista arjestaan sekä omaishoitajien jaksamista heidän vaativassa huolenpitotyössään.

Fysioterapeutin tehtäviin kuuluvat asiakkaiden toimintakyvyn jatkuva arviointi, kuntouttavan päivätoiminnan toiminnallisten ryhmien suunnittelu ja toteuttaminen sekä asiakkaiden perustarpeista huolehtiminen. Tavoitteena on asiakkaiden toimintakyvyn edistäminen ja kotona asumisen tukeminen. Fysioterapeuttina pääset kehittämään ikäihmisten kuntouttavaa päivätoimintaa yhdessä moniosaajatiimin kanssa vanhus- ja vammaispalveluiden asiakkaiden hyväksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmän mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Pirjo Ihalainen, puh. 044 351 6615, pirjo.ihalainen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Kiiskinmäenkatu 2, 50130 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!