Fysioterapeutti, psykiatria - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Fysioterapeutti, psykiatria

Haemme joukkoomme fysioterapeuttia sijaisuuteen psykiatrisen hoidon vastuualueelle Harjavaltaan!

Haettavana oleva fysioterapeutin työ tapahtuu pääosin avohoidossa ja siinä on keskeistä psykofyysinen fysioterapia. Työ on moniammatillista tiimityöskentelyä ja työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää potilaskeskeistä toimintatapaa. Työ on päivätyötä. Sijaisuuden kesto on noin 4 kuukautta, jonka jälkeen paikka tulee täytettäväksi vakituisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on fysioterapeutin tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Laskemme eduksi psykofyysisen fysioterapian tuntemuksen sekä kokemuksen psyykkisten traumojen hoidosta fysioterapeuttisia menetelmiä käyttäen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.satasairaala.fi/rekry.

1.3.2018 voimaan astuneen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö puh. 044 707 6979 ja 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

ylihoitaja Kristiina Puolakka,
puh. 044 707 4424
kristiina.puolakka@satasairaala.fi tai
toimintaterapeutti Erika Grankvist
puh. 044 707 9422
erika.grankvist@satasairaala.fi

Satakunnan sairaanhoitopiiri, Psykiatrisen hoidon toimialue
Osoite: Harjavalta

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan