Skip to main content
test
Fysioterapeutti tai kuntohoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion terveydenhuollon toimialueella on haettavana 22.8.2022 klo 15.00 mennessä

FYSIOTERAPEUTIN toimi suoravastaanottoon ja fysioterapeutin tai kuntohoitajan sijaisuuksia fysioterapiayksikössä.

Suoravastaanotto fysioterapeutin työnkuvaan kuuluu vastaanottotoiminta Nivalassa ja Ylivieskassa. Sijaisuuksiin kuuluvat perusterveydenhuollon fysioterapeutin ja kuntohoitajan tehtävät. Sijaisuudet ovat avofysioterapiassa, vuodeosastolla ja apuvälinelainaamossa Ylivieskan tai Nivalan toimipisteessä.

Kelpoisuusvaatimuksena fysioterapeutin toimeen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus ja kuntohoitajan sijaisuuteen kuntohoitajan tutkinto tai fysioterapia-opiskelija. Suoravastaanottotoimintaan fysioterapeutin suoravastaanottokoulutuksen katsomme eduksi.

Edellytämme vahvoja vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista asiakaspalvelun sekä itsensä kehittämiseen. Kokonaisvaltainen näkemys tehtäväkentästä katsotaan eduksi.

Toimi täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudet täytetään heti tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan (sis. tartuntatautilain 48§:n ja väliaikaisen 48a§:n edellyttämä rokotussuoja). Hakemus lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmän kautta. Valitsemme haastateltavat hakemusten perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Heidi Laitila (Hoitotyön johtaja) p. 044 419 5023
Heli Hemmilä (osastonhoitaja fysioterapia) p. 044 419 5203
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Fysioterapiapalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Rekommenderade jobb