Fysioterapeutti: terapiapalvelut, Ilomantsi (ID4128)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 28.2.2021 mennessä yksi (1) FYSIOTERAPEUTIN tehtävä

Fysioterapeutin tehtävä on Kuntoutuksen palvelualueelle Ilomantsin terapiapalveluihin.

Sinua odottaa moniammatillinen työryhmä ja monipuolinen työnkuva terveyskeskussairaalassa. Työtehtävät painottuvat sairaalakuntoutukseen sekä apuvälinetyöhön, joista saatu työkokemus katsotaan eduksi ikäosaamisen lisäksi. Olet idearikas ja suunnittelet työtäsi joustavasti.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävissä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaisesti ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951 ritva.monkkonen@siunsote.fi

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaisesti.

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 3.2.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4128
  • 3.2.2021 - 28.2.2021 23:59
  • IlomantsiPohjois-Karjala

Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951 ritva.monkkonen@siunsote.fi

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare