Skip to main content
test
Fysioterapeutti: terapiapalvelut, Liperi (id6337) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 21.8.2022 mennessä yksi (1) FYSIOTERAPEUTIN tehtävä

Fysioterapeutin tehtävä on Kuntoutuksen palvelualueelle terapiapalveluihin läntiselle alueelle.

Tehtävän aloitusyksikkö on Liperin terapiapalvelut. Sinua odottaa monipuolinen työnkuva ikääntyneiden kotikuntoutuksessa. Tule työskentelemään moniammatillisessa työryhmässä turvaten asiakkaiden arjessa pärjäämistä fysioterapian keinoin.

Olet aloitteellinen ja suunnittelet työtäsi itseohjautuvasti sekä joustavasti. Sinulla on avoin asenne uusien toimintamallien rakentamiseen ikääntyneiden kotikuntoutuksessa. Eduksi katsotaan kiinnostus ikääntyneiden parissa työskentelyyn. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostuneisuutta moniammatilliseen yhteistyöhön.

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 5§:n mukainen laillistus tai lupa toimia fysioterapeutin tehtävissä. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaisesti ja siinä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE) mukaisesti. Tehtävään ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Lisätietoja antaa Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951 ritva.monkkonen@siunsote.fi

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 1.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tervetuloa Siun soten ammattilaisten joukkoon! Siun sote tuottaa sosiaali- ja terveyshuollon integroituja palveluja koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle. Olemme Pohjois-Karjalan suurin työnantaja ja meillä työskentelee noin 7400 sote-alan ammattilaista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-6337
  • 1.8.2022 - 21.8.2022 23:59
  • KuntaLiperiPohjois-Karjala

Yhteystietomme

Terapiapalveluiden palvelupäällikkö Ritva Mönkkönen, p. 013 3307951 ritva.monkkonen@siunsote.fi

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb