Fysioterapeutti - Tammerfors stad

Fysioterapeutti - Tammerfors stad

IKÄIHMISTEN PALVELUT/ORIVESI, ASUMISPALVELUT/TÄHTINIEMIKOTI
Tampere - Orivesi sote yhteistoiminta-alueen Orivedellä sijaitsevaan Tähtiniemen asumispalvelukokonaisuuteen hallinnollisesti kuuluvat ryhmäkodit Muistonkoti, Arvonkoti, Toivonkoti ja Einonkoti sekä Tähtiniemen päiväkeskus Ilon päivä.
Etsimme Tähtiniemikotiin vakituiseen työsuhteeseen fysioterapeuttia, jolla on innostus asiakaslähtöiseen vanhustyöhön, hyvät yhteistyötaidot, halu ja taidot oman työn kehittämiseen sekä vahva gerontologisen kuntoutuksen osaaminen. Fysioterapeutti toimii Tähtiniemikodissa neljässä ryhmäkodissa ja osallistuu kahtena päivänä viikossa päiväkeskustoimintaan.
Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu fysioterapeutti. Kinestetiikkakoulutus katsotaan eduksi.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotesuojaa.
Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774.
Hakuaika päättyy 28.5.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös joko sähköpostitse rekrytointi(at)tampere.fi tai postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURI-järjestelmän käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Ikäihmisten palvelut/Orivesi, asumispalvelut/Tähtiniemikoti
  • Jobb
  • tre-1-210-19
  • 15.5.2019 - 28.5.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

osastonhoitaja Katja Salomaa, puh. 050 569 7774.

Ikäihmisten palvelut/Orivesi, asumispalvelut/Tähtiniemikoti
Adress: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren