Fysioterapeutti, Tyks psykiatria

Haemme Tyks psykiatrialle, psykoosit vastuualueelle fysioterapeuttia sijaisuuteen ajalle 7.6.2021 - 16.4.2022.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn psykoosihoidon vastuualueen osastoilla ja avohoidossa. Toimimme potilaslähtöisesti ja heidän tarpeidensa huomiointi on yksi tärkeimmistä työtavoistamme. Fysioterapeutin työ on itsenäistä ja tehtäviin kuuluu erilaisten psykofyysisten ryhmien ohjaus sekä yksilötutkimukset ja -hoidot psykoosipotilaiden tarpeiden mukaan. Fysioterapeutti tulee työskentelemään Turussa, mutta myös Raisiossa ja Uudessakaupungissa.

Odotamme fysioterapeutilta hyvää yhteistyötaitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä joustavuutta ja sopeutumiskykyä työskennellä päivittäin muuttuvassa työympäristössä. Arvostamme kiinnostusta kehittää omaa ammattitaitoa sekä psykofyysistä fysioterapiaa. Psykiatrisen hoitotyön kokemus, psykofyysisen fysioterapian lisäkoulutus, Hengityskoulu-koulutus sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat eduksi tehtävän hyvälle hoitamiselle.

Tarjoamme uudelle työntekijälle monipuolisen ja haasteellisen työn sekä tiiviin perehdytyksen ja hyvät koulutusmahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Eduksi luetaan ruotsin kielen taito.

Työaika 92 (37 h 45 min/Liite 18), koeaika neljä kuukautta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Olemme Savuton sairaala.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Tiina Ollonqvist, tiina.ollonqvist@tyks.fi tai ylihoitaja Maria Oksanen-Mäkelä, maria.oksanen-makela@tyks.fi, p. 050 556 1448.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9P Psykoosit
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs