Fysioterapeutti - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Fysioterapeutti

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Turun yliopistollisen keskussairaalan Asiantuntijapalveluiden Fysioterapiayksikössä on haettavana fysioterapeutin osa-aikainen (50-60%) sijaisuus ajalla 1.9-31.12.2019.

Haemme tiimiimme fysioterapeuttia, jolla on lymfaterapeutin pätevyys. Työ pitää sisällään lymfaterapia-arvioita, manuaalisen lymfaterapian toteutusta sekä turvotuksen hoitoon liittyvää ohjausta monipuolisesti eri potilasryhmille kaikilta palvelemiltamme toimialueilta, painottuen kuitenkin erilaisiin aikuissyöpäpotilaisiin.

Tarjolla oleva sijaisuus on 50-60% työajasta eli n. 19-23 tuntia viikossa sijaisuuteen valitun omien toiveiden mukaisesti. Viikkotunnit pystytään suunnittelemaan joustavasti.

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää työstä ja työyhteisöstämme.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn kehittyvässä työyhteisössämme.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluyksikön päällikkö, johtava fysioterapeutti Elina Jokinen, p. 050 306 4625.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks palvelualue 1 Asiantuntijapalvelut, TP1B Fysioterapia
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan