test

Fysioterarapeutti sijaisuus Hämeenlinna

Ansök senast  6.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Haemme apuvälinepalveluista kiinnostunutta fysioterapeuttia Hämeenlinnan apuvälineyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 15.5.-31.8.2024 ja mahdollisesti pidempäänkin. Aloitus sopimuksen mukaan.

Fysioterapeutin työtehtäviin kuuluu asiakkaan toimintakyvyn ja liikkumisen arviointi ja siihen liittyen perusapuvälineen valinta, hankinta, käytön opetus ja lainaus. Apuvälineyksiköstä tehdään tarvittaessa myös kotikäyntejä, joissa arvioidaan apuvälineiden soveltuvuutta asiakkaalle hänen omassa ympäristössään. Lisäksi työtehtävään kuuluu myös apuvälinelogistiikkaan ja -varastohallintaan liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoista ja itsenäistä työtä osaavassa ja vahvassa tiimissä, jonka tavoitteena on tukea, ylläpitää ja parantaa asiakkaan kuntoutumista ja toimintakykyä jokapäiväisissä toiminnoissa sekä tukea asiakkaan itsenäistä osallistumista elämän eri osa-alueilla.

Arvostamme aktiivista ja innostunutta työotetta, yhteistyökykyä sekä vuorovaikutustaitoja. Työ on säännöllinen päivätyö ja työaikamuoto on liukuva yleistyöaika. Onhan sinulla ajokortti, koska se on tässä työssä tarpeen.

Edellytämme laillistetun fysioterapeutin tutkintoa. Katsomme eduksi koulutuksen ja työkokemuksen apuvälineistä ja apuvälineprosesseista sekä kokemuksen Effector-tietojärjestelmän käytöstä.

Oma Hämeessä meillä on alueellinen yhtenäinen Apuvälinekeskus, johon myös Hämeenlinnan apuvälineyksikkö kuuluu. Työpaikan osoite on Viipurintien terveyasema Viipurintie 1-3, 13220 Hämeenlinna.

Edistämme hakua joustavasti ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Tehtäväkohtainen palkka 2726€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3 % tai 8 %. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on käytössä. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Kontaktuppgifter

Palvelualuepäällikkö Sirkku Nikander. p. 040 5479210, sirkku.nikander@omahame.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Läs om arbetsgivare