Fyysikko, koulutustoimi - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Fyysikko, koulutustoimi - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana fyysikon koulutustoimi Turun yliopistollisen keskussairaalan Kuvantamisen toimialueen Lääketieteellisen fysiikan vastuualueella. Pääosa koulutuksesta tapahtuu Vaasassa (VKS) ja Turun yliopistollisessa keskussairaalassa (Tyks), mutta osa koulutuksesta voi tapahtua myös Porissa (SatKS).

Fyysikko kouluttautuu työn ohessa sairaalafysiikan keskeisiin alueisiin, sädehoitoon, radiologiaan, isotooppilääketieteeseen, kliiniseen fysiologiaan ja kliiniseen neurofysiologiaan. Edellä mainituilla alueilla hän oppii ohjauksen, oman aktiviteetin ja projektien kautta sairaalafyysikon tehtävät ja toiminnan.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, jossa on fysiikka tai teknillinen fysiikka pääaineena, koulutusohjelmana tai pääaineeseen rinnastettavana kokonaisuutena.

Eduksi luetaan perustutkinto lääketieteellisen fysiikan koulutusohjelmasta tai tutkinto sisältää lääketieteellisen fysiikan opintoja, sairaalaharjoittelu erikoistuvan fyysikon sijaisena tai muussa lääketieteellisen fysiikan tehtävässä ja jatkokoulutussuunnitelma lääketieteellisen fysiikan alalta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Läs mer

http://www.vsshp.fi

Lisätietoja tarvittaessa antavat ylifyysikko Mika Teräs, p. 02 313 1830 ja toimialuejohtaja Satu Jääskeläinen, p. 02 313 1939.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 11 Kuvantamisen toimialue
Adress: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren