Skip to main content
test
Geriatri, ikääntyneiden palvelut - Etelä-Savon hyvinvointialue

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) geriatria toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen ikääntyneiden palveluihin 1.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ikääntyneiden palveluita kehitetään Eloisassa vauhdilla ja olennaisena osana tässä on omana toimintana hoidettavan lääkärityön osuuden kasvattaminen aikaisemmasta. Toiminnan laadukas koordinointi, vaikuttavuuden kehittäminen ja prosessien toimivuus sekä hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää. Työnkuvaasi on mahdollista räätälöidä vastaamaan toiveitasi niin potilas- kuin kehittämistyön osalta. Kliinistä työtä on mahdollista tehdä esim. kotihoidon ja hoivakotien lääkärinä, geriatrikonsulttina ja osastoseniorina erikoistuvia lääkäreitä ohjaten. Muistipoliklinikkatoiminta on Eloisassa osana avosairaanhoidon palveluja, mutta halutessasi on sinun mahdollista työskennellä osittain myös sillä puolella. Voit myös esittää toiveesi, missä toimipisteissä haluat työskennellä. Hybridi/etätyötä voit tehdä joustavasti ja aina hoidettavan tehtävän sen salliessa. Osa-aikainen työskentely on myös mahdollista.

Tarjoamme sinulle perusasioiden kuten hyvän palkan, joustavien työaikojen ja kauniiden Saimaan maisemien lisäksi monipuolisen työnkuvan ja hyvän, kokeneiden kollegojen tuen työn tekemiseen. Me autamme sinua onnistumaan työssäsi. Esihenkilöllesi sinun työhyvinvointisi on sydämen asia muutoinkin kuin juhlapuheissa.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Tulevaisuudessa panostus talon sisäiseen koulutukseen lisääntyy.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua hyvinvointialueen yle-päivystyksiin. Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä.

Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu. Eloisan toiminta-ajatus on Myö yhessä! - Tule tekemään se kanssamme todeksi!

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §) sekä soveltuvan alan erikoislääkäritutkinto. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan ottaa määräaikaiseesti loppuvaiheen erikoistuva lääkäri.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä saat ikääntyneiden palvelujen hallinnolliselta ylilääkäriltä Antti Ohvanaiselta, puh. 044 417 2765 (myös tekstiviestit ja WhatsApp) tai antti.ohvanainen@etelasavonha.fi.

Lisätietoja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella.


Osoite: Työ useassa eri osoitteessa, Mikkeli, Pieksämäki, Savonlinna

Rekommenderade jobb