Geronomi, Onnenkoto - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Geronomi, Onnenkoto

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme Onnenkodon palvelutaloon GERONOMIA vakinaiseen työsuhteeseen.

Onnenkoto on osa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän tuottamaa palveluasumista Hollolan Salpakankaalla. Vakituisia asukkaita on 60, jotka ovat jakautuneet neljään erilliseen ryhmäkotiin. Onnenkoto on viihtyisä, kodinomainen yksikkö, jossa teemme yhdessä hyvää ja arvokasta työtä asukkaidemme parhaaksi.

Geronomin tehtävä on olla mukana edistämässä asukkaiden hyvinvointia, sosiaalista osallisuutta sekä toimintakykyä. Geronomi vastaa asukaslähtöisestä toiminnasta, sen suunnittelusta, organisoinnista ja toteutuksesta yhdessä muun henkilöstön, omaisten ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Geronomi osallistuu Onnenkodon toimintaan kokonaisvaltaisesti, jolloin tehtäviin sisältyy myös asukkaiden päivittäisissä toiminnoissa avustamista.

Edellytämme sinulta geronomin tutkintoa (AMK) sekä lähihoitajan tutkintoa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Palveluesimies Sirpa Korja
puh. 044 7801 117
Vastaava sairaanhoitaja Tiia Putkonen
puh. 044 7802 924

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Asumispalvelut, Onnenkoto
Osoite: Terveystie 6, 15870 Hollola

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan