Skip to main content
test
Graafinen suunnittelija, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:n Painatuspalveluihin

GRAAFISTA SUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää kuusi kuukautta.

Työtehtävänä on painotuotteiden ja verkkojulkaisujen graafinen suunnittelu ja sivuntaitto. Lisäksi työhösi kuuluvat mm. lomakesuunnittelu, saavutettavien dokumenttien valmistus ja suurarkkitulostus.

Edellytämme sinulta graafisen alan koulutusta sekä työkokemusta graafisesta suunnittelusta. Digipainon tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme, että hallitset hyvin Adobe CC -ohjelmista InDesignin, Illustratorin ja Photoshopin sekä osaat käyttää Word-, Excel- ja Powerpoint-ohjelmia.

Arvostamme hyviä asiakaspalvelu-, vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, luovuutta, joustavuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta sekä halua itsesi monipuoliseen kehittämiseen. Työssäsi vaaditaan priorisointikykyä, tarkkuutta, hyvää suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä hektisessä työympäristössä.

Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 10.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Soili Aalto-Hirvelä, p. 044 703 0653. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oy, Monetra Oulu Oy

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Monetra Oy -konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jonka palveluvalikoimat ovat ratkaisu kuntien tukipalveluiden tuottamiseen. Monetra Oulu Oy tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut, hallinto-, hankinta-, rekrytointi-, painatus-, tulkki-, sekä asiakirja- ja tietosuojapalvelut.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Rekommenderade jobb