Skip to main content
test
Gruppassistent, Skogbackens språkbadsförskola - Sibbo kommun

Är du intresserad av språkbadsundervisning? Då är du den vi söker.

Sibbo kommuns tjänster för småbarnspedagogik söker nu en GRUPPASSISTENT för tiden 17.10.2022 - 31.7.2023. Nästa läsår jobbar assistenten vid Metsärinne språkbadsförskola.

Gruppassistenterna inom småbarnspedagogiken är en del av arbetsgemenskapen på det daghem där personen arbetar. Dessutom ingår alla gruppassistenter i teamet för tidig specialundervisning tillsammans med de övriga assistenterna och speciallärarna inom småbarnspedagogik. Placeringen av assistenterna i kommunen beror på grupperna och barnens behov och varierar från år till år.

Vi söker en person som är positiv och barnkär och tycker att barnets välbefinnande är viktigt. Vi förväntar oss att du har kunnande och erfarenhet i att arbeta med barn och tycker om att leka.

Som gruppassistent arbetar du som en gruppmedlem i vår förskolegrupp och assisterar i gruppens fostrings- och vårduppgifter. Du deltar i gruppens verksamhet och är med och utvecklar lärmiljöerna.

Behörighetskraven för uppgiften är yrkesexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, närvårdarexamen eller någon annan för uppgiften lämplig examen inom branschen. Sökanden ska ha goda kunskaper i svenska. Kunskaper i finska samt övriga språkkunskaper räknas som merit.

Lönen och villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA). Den uppgiftsrelaterade lönen är 2035,84 e/månad och i uppgiften tillämpas en prövotid. Den som väljs ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Ansökningarna ska lämnas in senast 13.10.2022 kl. 16 via den bifogade länken eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden och uppgiften besätts genast då en lämplig person har hittats, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/skogsbackens-sprakbadsforskola/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om befattningen ger
daghemsföreståndare Maria Blomberg von der Geest 040 194 0138 eller maria.blombergvondergeest(at)sibbo.fi
suomeksi: konsultoiva varhaiskasvatuksen erityisopettaja Hannele Vuorio 050 375 3498 tai hannele.vuorio(at)sipoo.fi
på svenska: konsulterande speciallärare inom småbarnspedagogik Marina Ylöstalo 040 191 4452 eller marina.ylostalo(at)sibbo.fi

Lär dig mer om oss

Sipoon kunta, Sivistysosasto, Varhaiskasvatuspalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Adress: Söderkulla skolväg 7, 01150 Söderkulla
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb