Skip to main content
test
Hae meille sosiaalityöhön liittyvään harjoitteluun - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Tule meille sosiaalityönopintoihin liittyvään harjoitteluun!

Tavoitteenamme on olla Suomen paras Sote-työpaikka 2023 ja opiskelijat ovat tärkeä osa tätä matkaa. Haluamme kehittää viiden tähden kokemuksen kaikille harjoittelijoillemme ja etsimme nyt hyviä tyyppejä mukaan tälle haastavalle mutta palkitsevalle matkalle.

Tarjoamme sinulle nyt kiinnostavan mahdollisuuden tulla kehittämään ammattitaitoasi perhesosiaalityön, lapsiperheiden aikuisten, lastensuojelun avo- ja sijaishuollon, perhehoidon sekä nuorten jälkihuollon parissa, ammattitaitoisessa ja kehittämismyönteisessä työyhteisössä. Meidän pienissä ja ystävällisissä tiimeissä pääset heti mukaan toimintaan ja muokkaamme harjoittelustasi tarpeitasi vastaavan.

Olemme aidosti kiinnostuneet kuulemaan mielipiteitäsi ja saamaan sinut osaksi meidän porukkaamme. Koko harjoittelun ajan sinulla on mentori ja tukiverkosto käytössäsi. Tuemme harjoittelun alussa tavoitteiden asettamisessa.

Sosiaalialan harjoittelu on meillä yliopisto-opiskelijoille palkallista ja tuemme sinua myös urasuunnitelmissasi tulevaisuutta ajatellen. Meillä on mahdollisuus tehdä joustavasti myös määräaikaisia viransijaisuuksia opiskelijana joista maksetaan tehtävänkuvan mukainen korvaus.

Olemme helppojen kulkuyhteyksien päässä, esimerkiksi Helsingistä meille pääsee junalla noin tunnissa ja meillä on mahdollista käyttää leasing-autoja ja polkupyöriä.

Olethan ihmeessä yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää.

Matkallamme kohti tavoitettamme ollaksemme Suomen paras sotealan työnantaja, me kehitämme ja rohkeasti viemme eteenpäin avointa ja osallistuttavaa kulttuuria, jossa meillä on jokaisella paikkamme. Tule mukaan kehittämään tulevaisuuden työpaikkaa - Meille sinulla on merkitystä.

Edellytämme harjoitteluun tartuntalain 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Odotamme hakemusta juuri sinulta!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Anu-Riikka Tarenius
p. 044 716 1572
anu-riikka.tarenius@phhyky.fi
Johtava sosiaalityöntekijä Saila Herrala-Tuunainen
puh. 050 539 1608
saila.herrala-tuunainen@phhyky.fi

Lisätietoja

Perhesosiaalityö ja lastensuojelu

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Vapaudenkatu 23, 15101 Lahti

Rekommenderade jobb