Haemme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia/opiskelijoita sijaisuuksiin - Vaalijalan kuntayhtymä

Tarvitsemme eri työpaikkoihin terveys- ja sosiaalialan ammattilaisia/opiskelijoita erilaisiin sijaisuuksiin.
Toivomme sinulta sairaanhoitajan, terveydenhoitajan, lähihoitajan tai sosionomin tutkintoa. Otamme sijaisuuksiin myös alan opiskelijoita. Otamme sijaisia myös avustaviin tehtäviin.

Haemme sijaisia
- Nenonpellon yksiköihin Pieksämäelle
- avopalveluihin asumispalveluihin ja tekemisen yksiköihin Joroisiin, Juvalle, Jyväskylään, Kangasniemelle, Nilsiään, Kuopioon, Mikkeliin, Mäntyharjulle, Pieksämäelle, Punkaharjulle, Rautalammille, Savonlinnaan, Siilinjärvelle, Suonenjoelle, Tervoon ja Varkauteen.

Lähetä hakemuksesi Hae työpaikkaa -linkistä ja ota sen jälkeen yhteyttä rekrytointipalveluihin sopiaksesi haastatteluajasta.
- Nenonpellon yksiköt: Johanna Salkosalo, p. 050 389 9233
- Avopalveluyksiköt: Lisätietoja alla olevista linkeistä: https://www.vaalijala.fi/asumispalvelut https://www.vaalijala.fi/toimintakeskukset
https://www.vaalijala.fi/savoset
Vasta haastattelun jälkeen voit päästä keikkalaiseksi.

Talleta käyttäjätunnus ja salasan itsellesi muistiin myöhempää käyttöä varten, jotta pääset tarvittaessa päivittämään tietojasi ja käytettävyyttäsi. Haastattelussa tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä muun osaamisen. Jos olet opiskelija, esitä viimeisin opintorekisteriote suoritetuista opinnoista.

Mikäli jo teet meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä. Jos olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytäthän niitä kirjautumisessa. Käytä tarvittaessa Olen unohtanut salasanani -toimintoa. Uutta käyttäjätunnusta sinun ei kannata luoda.

Hae sijaiseksi Vaalijalaan! Liity osaavaan yhteisöömme!

Lisätietoja

http://www.vaalijala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nenonpellon yksiköt: Johanna Salkosalo, p. 050 389 9233
Avopalveluyksiköt: Katso ilmoitusteksti

Lisätietoja

Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.


Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto

Rekommenderade jobb