Hakemus työkokeiluun (te-palveluna) - Siun sote

Hakemus työkokeiluun (te-palveluna)

Siun soteen voit hakea työvoimapalvelun työkokeiluun tällä hakemuksella. Meillä on erilaisia työkokeilumahdollisuuksia. Voit hakemuksessasi kuvata millaisesta työkokeilupaikasta olisit ensisijaisesti kiinnostunut. Pääsääntöisesti työkokeilujen tehtävät ovat hoitotyön avustavia tehtäviä, joihin tehtäviin voi päästä nopeastikin. Hae rohkeasti myös muita tehtäviä.
Olethan ennen hakemuksesi jättämistä yhteydessä omaan te-asiantuntijaasi tarkistaaksesi oikeutesi osallistua työkokeiluun ja samalla päivittyy myös työnhakusuunnitelmasi. Työnhakusuunnitelmasi tulee olla ajan tasalla ennen työkokeilun alkua. Jos et tiedä tai muista omaa nimettyä asiantuntijaasi, voit jättää te-palveluiden sähköisen asioinnin kautta yhteydenottopyynnön, minkä jälkeen saat kontaktin häneen. (Lisää myös te-asiantuntijasi nimi hakemustekstikenttään, tämä nopeuttaa sopimuksen tekemistä.)
Ammatillisen kuntoutuksen työkokeilusta kiinnostuneet voivat olla suoraan toimiyksiköiden palveluesimiehiin yhteydessä.
anne.tuovinen@siunsote.fi p. 013 330 4216, valitse nauhoitteesta linja 1 (rekrytointi- ja työllistämispalvelut). Suosittellaan sähköpostilla asioimista.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-86
  • 1.1.2017 - 31.12.2020 23:59
  • Pohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!