Hakemus työkokeiluun (te-palveluna)

Voit hakea työvoimapalvelun työkokeiluun tällä hakemuksella. Kerro hakemuksessa millaisesta työkokeilutehtävästä olisit ensisijaisesti kiinnostunut ja miten tuo tehtävä tukee sinun ammatillisia suunnitelmiasi. Ansioluettelon liittäminen hakemuksen liitteeksi on suositeltavaa.

Olethan ennen hakemuksesi jättämistä yhteydessä omaan te-asiantuntijaasi tarkistaaksesi oikeutesi osallistua työkokeiluun ja huolehdithan, että työllistymissuunnitelmassasi on sovittu työkokeilusta.

Lisää myös te-asiantuntijasi nimi hakemustekstiin, tämä nopeuttaa sopimuksesi tekemistä.

Jos olet kiinnostunut ammatillisen kuntoutuksen työkokeilusta, ole suoraan yhteydessä työyksiköidemme palveluesimiehiin tai laita minulle sähköpostia - ohjaan sinua toimimaan sen asian edistämiseksi. Tämä hakemus ei ole ammatillisen kuntoutuksen työkokeiluita varten.

anne.tuovinen@siunsote.fi Suosittelen sähköpostilla asioimista

p. 013 330 4216, valitse nauhoitteesta linja 1 (rekrytointi- ja työllistämispalvelut)

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-86
  • 1.1.2017 - 31.12.2021 23:59
  • Pohjois-Karjala

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!