Skip to main content
test
Haku perhehoitajan valmennukseen - Kaarinan kaupunki

Varsinais-Suomen ikäihmisten ja kehitysvammaisten perhehoitoyksikkö valmentaa uusia perhehoitajia. Perhehoidon asiakkaamme ovat kaiken ikäisiä, lapsista ikäihmisiin.

Perhehoidolla tarkoitetaan ikäihmisen, kehitysvammaisen tai muuta erityistukea vaativan henkilön hoidon, kasvatuksen tai muun ympärivuorokautisen huolenpidon järjestämistä kotiympäristössä. Perhehoidon tavoitteena on tarjota perhehoidossa olevalle henkilölle mahdollisuus kodinomaiseen hoitoon sekä luoda uusia ihmissuhteita.

Perhehoitajana voit tarjota lämmintä hoivaa ja huolenpitoa ikäihmiselle tai kehitysvammaiselle lapselle, nuorelle tai aikuiselle. Perhehoitajana voit toimia, jos olet vastuullinen aikuinen, ja elämäntilanteesi mahdollistaa toisen ihmisen hoitamisen omassa kodissasi tai hänen kodissaan. Ennen kuin voit aloittaa perhehoitajana toimimisen, sinun tulee osallistua joko kehitysvammaisten perhehoidon ennakkovalmennukseen tai ikäihmisten perhehoidon ennakkovalmennukseen. Ennakkovalmennus on mahdollista käydä oman työn ohessa. Valmennuksessa saat tietoa perhehoidosta ja perhehoitajan oikeuksista ja velvollisuuksista. Valmennus on sinulle maksuton. Valmennukseen voit hakea hakulomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä perhehoidon koordinaattoreihin.

Perhehoitajan asema
Perhehoitoyksikön kautta toimivana perhehoitajana olet toimeksiantosuhteinen perhehoitaja, et yrittäjä etkä kunnan työntekijä. Voit toimia sivutoimisesti tai perhehoidosta voi tulla päätyösi. Perhehoitajana teet kunnan kanssa toimeksiantosopimuksen, jonka mukaisesti sinulle maksetaan hoitopalkkio ja kulukorvaus. Palkkioiden määrät löytyvät Varsinais-Suomen perhehoidon toimintaohjeista. Perhehoitajana toimiessasi tukenasi on perhehoidon koordinaattori sekä sijoittavassa kunnassa nimetty vastuutyöntekijä hoidettavan asioissa.

Kerromme mielellämme lisää perhehoidosta ja ennakkovalmennuksesta, joten ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla tai puhelimitse!

Lisätietoja
Varsinais-Suomen ikäihmisten ja kehitysvammaisten henkilöiden perhehoidon toimintaohjeet on luettavissa: https://kaarina.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalipalvelut/ohjeet-ja-toimeksiantosopimukset

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi/perhehoitoyksikko
https://kaarina.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/sosiaalipalvelut/perhehoito-varsinais-suomessa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varsinais-Suomen ikäihmisten ja kehitysvammaisten perhehoitoyksikkö
Teea Seppälä, perhehoidon koordinaattori, teea.seppala@kaarina.fi / 0504084623
Jane Koskinen, perhehoidon koordinaattori, jane.koskinen@kaarina.fi / 0504083825

Lisätietoja

Varsinais-Suomen ikäihmisten ja kehitysvammaisten perhehoitoyksikkö

Varsinais-Suomen Perhehoitoyksikön Isäntäkuntana toimii Kaarina ja mukana on 23 Varsinais-Suomen kuntaa. Yksikön tehtävinä on perhehoitajien monipuolinen tuki ja työn laadunhallinta, kehittäminen, raportointi sekä valtakunnallinen yhteistyö.


Osoite: Kyynäräkatu 2, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kaarinan kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb