Skip to main content
test
Hallinnollinen osastonhoitaja, Radiologia - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Radiologian vastuualueen T-osastoryhmä etsii joukkoonsa hallinnollista osastonhoitajaa. Olisitko se sinä?

T-osastoryhmään kuuluu päivystysröntgen, joka on iso osasto, jossa työtä tehdään 24/7. Päivystysröntgen sijaitsee T-sairaalassa Tyks Akuutin keskellä ja palvelee kaikenikäisiä potilaita. Osastolla on TT-, MRI-, ultraääni- ja natiivikuvauslaitteita. Kuvauksia käydään suorittamassa myös osastoilla T-sairaalassa ja päivystysaikaan mm. lasten teholla ja keskolassa.

T-osastoryhmään kuuluvat myös muut T-sairaalan röntgenosastot: TE4, TC2 ja toimenpideradiologia. TE4 ja TC2 osastot ovat elektiivisiä röntgenosastoja, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä päivystysröntgenin kanssa. Osastoilla on TT-, MRI-, ultraääni- ja natiivitutkimuksia.

Toimenpideradiologian osasto on melko suuri, toiminta monipuolista ja työryhmä hyvin moniammatillinen. Osastolla tehdään toimenpideradiologisia tutkimuksia ja -toimenpiteitä, TT-tutkimuksia sekä doppler- että toimenpideultraäänitutkimuksia.

Hallinnollinen osastonhoitaja tekee osastonhoitajan tehtävät kotiosastollaan, vastaa osastoryhmän kokonaisvaltaisesta suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhteistyössä osastoryhmävastaavan lääkärin kanssa. Hän vastaa osaltaan henkilöstöjohtamisesta ja talouden pidosta.

Eduksi luetaan kokemus vastaavissa tehtävissä työskentelystä ja soveltuvat lisäopinnot. Eduksi luetaan myös innovatiivisuus, omatoimisuus, aktiivisuus, hyvät yhteistyö- ja ihmissuhdetaidot, joustavuus, hyvä pelisilmä sekä hyvä organisointi- ja stressinsietokyky.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen, mielenkiintoisen, haastavan ja antoisan työn isossa organisaatiossa moniammatillisessa työyhteisössä. Olemme voimakkaasti kehittyviä ja työskentelemme ajanmukaisin laittein ja menetelmin. Odotamme sinulta kehittymis- ja kehittämishalukkuutta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää röntgenhoitajan tutkintoa sekä suomen ja ruotsin kielien osaamista.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. Lisäksi työntekijällä tulee olla joko rokotuksen tai enintään kuusi kuukautta aikaisemmin sairastetun laboratoriovarmistetun taudin antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa ylihoitaja Virva Seiko-Vänttinen p. 040 511 5759.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 11 Kuvantamisen toimialue, KUV Varsinais-Suomen kuvantamiskeskus

Meille tärkeää on myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Jatkossa toimimme osana 21 000 työntekijän hyvinvointialuetta. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä - parannamme joka päivä!

*

Medkänsla, vetenskap, samarbete och en vilja att utvecklas är viktiga för oss. Vi erbjuder sporrande arbete för proffs inom hälsovården och också bl.a. för dem som är kunniga i underhåll, fastighetsteknik och förvaltning. Vi är över 8 000 anställda på Åucs och står för nästan 250 olika yrkesbeteckningar. Tack vare aktiv fortbildning och stimulerande arbete på ett universitetssjukhus hålls vi i bräschen för utvecklingen. Gott flow tillsammans - bättre varje dag!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb