Skip to main content
test
Hallinnon palvelupäällikkö - Kaarinan kaupunki

Kasvava ja rohkea Kaarina hakee aktiivista ja innostunutta hallinnon palvelupäällikköä. Tarjoamme vakituisen viran juuri sinulle, jolle laadukas ja kehittyvä hallinto on sydämen asia ja työskentely päätöksenteon valmistelun ytimessä houkuttelee.

Olet etsimämme henkilö, jos monipuoliset hallinnon tehtävät kiinnostavat sinua. Sinulla on tukenasi upea ja osaava kanslia- ja viestintäpalveluiden henkilöstö, jonka esihenkilö olet. Kaupunginjohtaja Harri ja hallintojohtaja Päivi ovat myös tärkeitä yhteistyökumppaneitasi kaupungin poliittisten päätöksentekijöiden ohella. Kanslia- ja viestintäpalveluiden vastuualueen esihenkilönä varmistat, että hallinnon tuki palvelualueille on toimivaa. Työssäsi huolehdit kaupunginhallituksen esityslistan valmistelusta, olet tarkastuslautakunnan sekä keskusvaalilautakunnan sihteeri. Osallistut kaupungin johtoryhmän kokouksiin sihteerinä ja vahvistat asiantuntemuksellasi tätä ryhmää. Olet myös hallintopalveluiden johtoryhmässä. Kaupungin palvelualueet kysyvät sinulta neuvoa hallinnon kiemuroissa, ja lakiosaamisellasi osaat auttaa heitä. Toiminnan kehittäminen ja hallinnon sujuvoittaminen ovat myös luonteva osa arjen työtäsi.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tunnet alaa. Jos olet suorittanut oikeustieteen opintoja, olet työskennellyt kuntahallinnon tehtävissä tai sinulla on kokemusta esihenkilötyöstä, katsomme näitä eduksesi. Olet hyvä tekemään yhteistyötä työyhteisössä ja muiden kumppanien kanssa. Hallitset ja hahmotat isoja kokonaisuuksia. Pystyt pitämään langat käsissäsi ja otat muuttuvat tilanteet ketterästi haltuusi, samalla olet kuitenkin huolellinen. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen kieltä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osaavien ammattilaisten kanssa. Kaarinassa on toimiva työterveyshuolto, hyvät koulutusmahdollisuudet ja perehdytystämme on kehuttu. Työskentelytilat sijaitsevat Kaarinan keskustassa, mutta sinulla on myös mahdollisuus tehdä joustavasti etätöitä. Tehtäväkohtainen palkka on 4.100 €/kk.

Tervetuloa tekemään yhdessä parasta Kaarinaa.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Mahdolliset paperiset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupungin kirjaamo, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjoitathan kuoreen Hallinnon palvelupäällikkö. Paperisia hakemuksia emme palauta, emmekä huomioi mahdollisia muita liitteitä.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hallintojohtaja
Päivi Antola
p. 050 541 5160 tai paivi.antola@kaarina.fi

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Hallintopalvelut

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle


Osoite: Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb