Hallintojohtaja - Akaan kaupunki

Akaan kaupungissa on haettavana

HALLINTOJOHTAJAN virka täytettäväksi 1.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme virkaan joustavaa, ennakkoluulotonta tekijää ja kunnallishallinnon asiantuntijaa. Tarjoamme monipuoliset tehtävät johtoryhmän jäsenenä. Tehtävissä pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti kaupungin strategisessa suunnittelussa ja toiminnan kehittämisessä.

Hallintojohtaja vastaa kaupunginvaltuuston ja -hallituksen valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä ja toimii valtuuston, hallituksen ja keskusvaalilautakunnan sihteerinä. Tehtäviin kuuluu myös neljän hengen toimistopalvelut-yksikön johtaminen, jonka tehtäviin kuuluvat päätösten valmistelu ja täytäntöönpano, arkistointi ja hallintopalveluiden yleiset toimistopalvelut. Lisäksi hallintojohtaja vastaa vaalien täytäntöönpanotehtävistä.

Hallintojohtajaksi valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta vaativista hallinto-, johto- ja esimiestehtävistä.
Arvostamme laajaa lainsäädännön tuntemusta, hyvää organisointitaitoa, aktiivista, innostavaa, kehittävää ja joustavaa työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä ja sujuvaa vuorovaikutus- ja viestintätaitoa.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, mutta hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 15.8.2021 klo 15.00 mennessä sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunginjohtaja Antti Peltola, puh. 040 335 3335, antti.peltola@akaa.fi
henkilöstöjohtaja Briitta-Liisa Sinivuori, puh. 040 335 3201, briitta-liisa.sinivuori@akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Hallintopalvelut

Akaa on noin 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1 000 työntekijää.


Osoite: Sirkesalontie 3, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb