Skip to main content
test
Hallintojohtaja - Taipalsaaren kunta

Oletko kunnallistalouden ja kunnallishallinnon asiantuntija? Tule meille hallintojohtajaksi! Tarjoamme etsimällemme henkilölle kilpailukykyisen palkan, mukavan työyhteisön ja luontoisetuna työpaikan Saimaan rannalla.

Etsimme rohkeaa ja toimeliasta hallintojohtajaa. Viran menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, kykyä kokonaisuuksien hallintaan sekä valmiutta ja rohkeutta palveluiden ja organisaation kehittämiseen ja johtamiseen. Sinulla tulee olla soveltuva korkeakoulututkinto ja viran edellyttämä asiantuntijuus. Lisäksi arvostamme kokemusta kuntataloudesta. Näiden perusasioiden ollessa kunnossa valintatilanteessa työotteesi ja persoonasi ratkaisevat.

Hallintojohtaja toimii kunnan konsernihallinnon hallintopalvelujen henkilöstön esihenkilönä, johtoryhmän jäsenenä ja kunnanjohtajan varahenkilönä. Konsernihallinnossa hallintojohtajan alaisuuteen kuuluvat kunnan yleis-, talous-, henkilöstö- ja tietohallinto sekä omaisuuden hallinta. Hallintojohtajan tehtäviin kuuluu esimerkiksi kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston asioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä kunnan talousarvion, tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen valmistelu. Lisäksi hallintojohtaja toimii kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen pöytäkirjanpitäjänä.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Esitäthän hakemuksella oman palkkatoiveesi. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa Kuntarekry.fi-palvelun kautta 30.9.2023 klo 16 mennessä. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Rekrytointiprosessin yhteydessä hakijoille voidaan suorittaa soveltuvuus-/henkilöarviointi ulkopuolisen palveluntuottajan toimesta.

Tervetuloa Taipalsaarelle viettämään parasta elämää!

Lisätietoja

http://www.taipalsaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja hallintojohtajan virasta antaa 11.9.2023 alkaen kunnanjohtaja Kari Kuuramaa (puh. 040 141 7758, kari.kuuramaa@taipalsaari.fi).

Lisätietoja

Taipalsaaren kunta, Konsernihallinto, Hallintopalvelut
Osoite: Kellomäentie 1, 54920 Taipalsaari

Rekommenderade jobb