Hallintojohtajan virka - Sallan kunta

Salla on vireä ja kehittyvä kunta luonnonkauniissa Lapin erämaassa
In The Middle of Nowhere

Haemme HALLINTOJOHTAJAA vakituiseen virkasuhteeseen

Hallintojohtaja vastaa hallintopalveluiden vastuualueen toiminnasta sekä johtaa ja kehittää toimintaa kunnanhallituksen ja kunnanjohtajan alaisuudessa. Vastuualueen tehtäviin kuuluvat mm. kunnanhallituksen ja -valtuuston asioiden valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävät, kokousten sihteerinä toimiminen, tiedottaminen ja kunnan viestintä, ICT ja tietoturva-asiat, hallinnon kehittäminen ja lähialueyhteistyö naapurimaiden kanssa. Hallintojohtaja toimii kunnanjohtajan varahenkilönä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, riittävää kunnallishallinnon tuntemusta ja kokemusta hallinto- ja esimiestehtävistä.

Arvostamme aktiivista kehittämisotetta, hyvää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja, kunnallislainsäädännön ja ICT asioiden tuntemusta sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, mutta hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksen. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 6.8.2021 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn kautta.
Aikaisemmin virkaan jätettyjä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Erkki Parkkinen puh. 0400 393 987 tai erkki.parkkinen@salla.fi 23.6.2021 asti, jonka jälkeen yhteydenotot vain sähköpostilla.

Lisätietoja

http://www.salla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Erkki Parkkinen p. 0400 393 987, erkki.parkkinen@salla.fi

Lisätietoja

Sallan kunta, Yleinen toimisto
Osoite: Postipolku 3, 98900 Salla

Rekommenderade jobb