Hallintolääkäri - Hattulan kunta

Haemme hallintolääkäriä Hattulan kunnan virkalääkärin tehtävään. Hakemusta on muokattu ja hakuaikaa jatkettu, aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Hallintolääkärin tehtävänä ovat terveydenhuoltoon liittyvät hallinnolliset, virkavastuulla olevat vastuulääkärin tehtävät. Hallintolääkäri vastaa koko terveyspalveluiden osa-alueen toiminnasta ja sen kehittämisestä. Hattulassa perusterveydenhuollon avo- ja vuodeosastopalvelut tuottaa yksityinen palveluntuottaja Suomen Terveystalo Oy. Hallintolääkärin työaika on sovittavissa hakijan kanssa.

Hattulan kunnassa kehitämme koko ajan toimintoja ja muutamme hallintoa sen pohjalta. Tavoitteenamme on hyvä yhteistyö sekä terveydenhuollon palveluntuottajan että muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Arvostamme yhteistyötaitoja, johtamiskokemusta sekä intoa ja valmiutta kehittää toimintaa.

Tarjoamme paikallisesti sovitun kilpailukykyisen palkan. Muut työehdot ovat lääkärisopimuksen mukaiset.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu lääkäri, jolla on yleislääketieteen erityiskoulutus tai tehtävään soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Virkaan valitun on kuukauden sisällä viran vastaanottamisesta esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttöön liittyy 6 kk:n koeaika.

Toimita hakemuksesi sähköisesti (www.hattula.fi/kuntarekry).

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. kunnanjohtaja Pekka Järvi
050 523 3116
pekka.jarvi@hattula.fi
vt. hallintolääkäri Kai Vesterinen
kai.vesterinen@hattula.fi
Talous- ja henkilöstöjohtaja Pekka Karvonen
050 477 5958
pekka.karvonen@hattula.fi

Lisätietoja

Hattulan kunta

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.


Osoite: Pappilanniementie 9, 13880 Hattula

Rekommenderade jobb