test

Hallintolakimies, laki- ja hankintapalvelut

Ansök senast  10.5.2024 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana toistaiseksi voimassa oleva hallintolakimiehen virka.

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule töihin Lappiin!

Hallintolakimiehenä työskentelet erityisesti yleishallinnon juridisena tukena hyvinvointialueella.
Olet osa lakipalvelut -tiimiä ja työtehtäviisi kuuluvat myös muut monialaiset hyvinvointialueen juridiset tehtävät. Osallistut vaativiin neuvotteluihin, laadit selvityksiä ja asiakirjoja, valmistelet päätöksiä sekä konsultoit organisaatiota juridisissa asioissa. Tehtävääsi sisältyy aluehallituksen ja aluevaltuuston asioiden valmistelutehtäviä sekä aluevaalilautakunnan sihteerin tehtävät.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto.
Arvostamme kokemusta julkishallinnollisista tehtävistä sekä laaja-alaista juridista osaamista, hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, toimeenpanokykyä, palvelualttiutta ja konsultoivaa työotetta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.
Virkasuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk).
Virkaan valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) sekä mahdollinen soveltuvuusarviointi.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Virka on uudelleen haettavana 10.5.2024 klo 15:00 saakka. Huomioimme aiemmat hakemukset virkaa täytettäessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Lakiasiainjohtaja Ruokamo Miikka

miikka.ruokamo@lapha.fi

0408435067

Hankintapäällikkö Neuvonen Hilkka

Yhteydenotot Pe 5.4. klo 9 - 14

hilkka.neuvonen@lapha.fi

0406574855

Hallintojohtaja Harri Tiuraniemi

Yhteydenotot aikavälillä 2.-5.4

harri.tiuraniemi@lapha.fi

040 665 9734

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare