Hallintopäällikkö

Porvoon kaupunki hakee hallintopäällikköä sivistystoimen johtoon vakinaiseen virkaan 10.5.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme kiinnostavan ja monipuolisen työn Porvoon kaupungin suurimmalla tulevaisuustoimialalla, sivistystoimessa.

Sivistystoimessa on 5 tehtäväaluetta; varhaiskasvatuspalvelut, koulutuspalvelut, svenskspråkiga utbildningstjänster, kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut ja sivistystoimen johto. Talousarvio on noin 130 miljoonaa euroa vuodessa. Henkilöstöä on noin 1400 ja esimiehiä noin 100. Nykyaikainen avoin ja läpinäkyvä hallinto sekä toimiva tukipalvelukokonaisuus ja rakenteet ovat hallintopäällikön työn ytimessä.

Hallintopäällikkö toimii tehtäväaluepäällikkönä sekä sivistystoimen hallinnon esimiehenä. Hänelle kuuluvat toimialan hallinto-, talous-, henkilöstö-, sopimus- ja hankinta-asiat.

Hallintopäällikön viran menestykselliseen hoitamiseen toivomme kokemusta sivistystoimesta ja koulutuksen järjestäjänä toimimisen roolista. Hänellä on tuntemus kunnallishallinnosta, julkisesta päätöksenteosta, toimialan rahoituksesta ja toiminnanohjausjärjestelmistä. Tiedolla johtaminen ja digitalisaation edistäminen ovat hänen johtamisensa ytimessä. Arvostamme myös hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä oma-aloitteisuutta sekä aktiivista kehittämisotetta tehdä muutoksia. Henkilöstöjohtaminen ja hallinnon kehittäminen ovat hänen vahvuutensa. Hän kykenee rajojen ylityksiin poikkihallinnollisesti sekä verkostoissa.

Tehtäväkokonaisuus ja toimenkuva voivat muuttua tulevan sote- uudistuksen myötä kun koko kuntaorganisaation rakenteita uudistetaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Virassa vaaditaan hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Työaika on Toimistotyöaika 36 h 15 min/vko (KVTES III 8 § ). Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Lähetä hakemuksesi 20.4.2021 klo 14 mennessä alla olevan Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa sivistysjohtaja Sari Gustafsson puh. 045 657 7892.

Sivistystoimen johto
Osoite: Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs