Haemme Ylöjärven kaupungin tekniikka- ja ympäristöosastolle hallintosihteeriä vastuullisiin ja monipuolisiin toimistotehtäviin.

Hallintosihteeri toimii kaupunkirakennejohtajan alaisuudessa palvellen osaston kaikkia vastuu- ja tehtäväalueita. Hallintosihteerin pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat teknisen lautakunnan sihteerin tehtävät, viranhaltijapäätösten valmistelu ja toimeenpano, osaston johtoryhmän sihteerin tehtävät sekä osaston henkilöstövastaavan tehtävät, kuten rekrytoinneissa avustaminen ja työsopimusten laadinta.

Toimeen valittavalta edellytetään vähintään ammattikorkeakoulu- tai aiemman opistoasteen soveltuvaa tutkintoa sekä kokemusta vaativista toimistotehtävistä.

Arvostamme myös kokemusta kunnallishallinnosta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta, tietoteknistä osaamista sekä paineensietokykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tekniikka- ja ympäristöosaston hallintosihteerinä pääset mukaan nuorekkaan kasvukaupungin rakenteen ja infrastruktuurin kehitykseen. Tarjoamme lisäksi viihtyisän työympäristön uusissa toimitiloissa Ylöjärven keskustassa sekä kulttuuri- ja liikuntaedun.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. kaupunkirakennejohtaja Mari Ruissalo p. 044 486 3124 (tiistaina 15.9. klo 13 - 15)
Kaupunkirakennejohtaja Pauli Piiparinen p. 040 133 4848 (17.9. alkaen)

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Räikäntie 3, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.