Skip to main content
test
Hallintosihteeri - Lieksan kaupunki

Lieksan kaupunki hakee hallintosihteeriä vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hallintosihteerinä sinulla on keskeinen rooli kaupungin hallinnossa. Avustat mm. kaupunginhallituksen kokousasioiden ja viranhaltijapäätösten valmistelussa sekä laadit ja päivität sisäisiä ohjeistuksia. Toimit yhtenä Dynasty-asianhallintajärjestelmän ja Kuntarekry-järjestelmän pääkäyttäjistä sekä yhteistyötoimikunnan pöytäkirjanpitäjänä. Osallistut myös vaalien järjestämiseen. Tiiminvetäjänä toimit kuuden tiimiläisesi esimiehenä ja vastaat toimistopalvelujen toimivuudesta ja kehittämisestä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Edellytämme sinulta erittäin hyvää suomen kielen kirjallista ilmaisua, tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä intoa oppia uusia asioita ja kehittää toimintoja. Käytät sujuvasti Wordia ja Exceliä, ja muutkin toimisto-ohjelmat ovat tuttuja.

Eduksi luetaan kokemus kunnallisesta hallinnosta. Tehtävään perehtymistä helpottaa, jos sinulla on jo ennestään kuntalain ja hallintomenettelyn käytännön tuntemusta ja kokemusta esimiestehtävistä.

Me tarjoamme sinulle mm.
- Lieksan kaupungin henkilöstöedut
- kattavan työterveyshuollon
- hyvän perehdytyksen
- mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työssäsi

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Palkka koostuu tehtävän vaativuuden arviointiin perustuvasta tehtäväkohtaisesta palkasta sekä mahdollisesta työkokemuslisästä ja työsuorituksen arviointiin perustuvasta henkilökohtaisesta lisästä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työnantajalle hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Haastattelut on suunniteltu pidettäviksi viikolla 29.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (työavain 446386).

Annamme mielellämme lisätietoja!

Lisätietoja

http://www.lieksa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

LIsätietoja antavat:
hallintojohtaja Johanna Tähkiö, p. 040 1044 020, johanna.tahkio@lieksa.fi (22.6.-30.6.2022). Heinäkuun aikana voit jättää soittopyynnön puhepostiin.
hallintosihteeri Sari Leinonen, sari.leinonen@lieksa.fi.
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 15.7.2022 klo 15.00 mennessä (työavain 446386).
Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Lieksan kaupunki, kirjaamo, PL 41, 81701 Lieksa. Myös paperisten hakemusten tulee olla perillä viimeistään 15.7.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

Lieksan kaupunki, Hallinto

Lieksa on noin 10 500 asukkaan vireä kaupunki Pohjois-Karjalassa, Pielisen rannalla, alle 100 km päässä Joensuusta.

Lieksan kaupunki on paikkakunnan suurin työnantaja noin 390 työntekijällään. Pitkät työurat, toimiva palkkausjärjestelmä, panostaminen työhyvinvointiin ja koulutukseen sekä alati kehittyvä organisaatio ovat Lieksan kaupungin vahvuuksia työnantajana. Lieksan kaupungin uusittu strategia ulottuu vuoteen 2030 ja sen painopisteitä ovat elinvoima, hyvinvointi, osallisuus sekä talous ja omistajaohjaus. Lieksan kaupunki on savuton työpaikka.

Lieksassa on monipuolinen elinkeinorakenne, toimivat kaupalliset ja julkiset palvelut sekä hyvät harrastusmahdollisuudet koko perheelle. Lieksa on kuuluisa kauniista luonnostaan: Koli, Ruunaan retkeilyalue, Pielinen ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lukuisat järvi- sekä vaara- ja harjumaisemat tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Lieksassa panostetaan erityisesti kaupunkilaisten hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittymiseen. Lieksassa on tilaa elää, asua ja harrastaa!

Lieksa - Missä korpi, siellä kulta


Osoite: Pielisentie 3, 81700 Lieksa
Lieksan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb