Skip to main content
test
Hallintosihteeri - Akaan kaupunki

Akaan kaupungin sivistystoimessa on haettavana

HALLINTOSIHTEERIN toimi 1.10.2022 lukien

Hallintosihteerin tehtävänä on osallistua sivistyslautakunnan esityslistojen ja pöytäkirjojen asioiden valmisteluun ja täytäntöönpanoon ja toimia kokousten pöytäkirjanpitäjänä.
Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluu oppilasasioiden lisäksi mm. viranhaltijapäätösten valmistelua Tweb-asianhallintajärjestelmässä, sivistystoimen diaarin, luottamushenkilörekisterin ja kaupungin sivistystoimen kotisivujen ylläpitoa, toimit myös Multiprimus-oppilasohjelman sekä Kuntarekryn pääkäyttäjänä. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelua.

Hallintosihteerinä toimit sivistystoimen johtoryhmän sihteerinä, sekä tarvittaessa erilaisten työryhmien sihteerinä.

Hallintosihteeriltä edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai soveltuvaa ammattitutkintoa tai sitä vastaavaa aikaisempaa opistoasteista tutkintoa. Lisäksi katsomme eduksi käytännön kokemuksen kunta-alalta, vahvan tietoteknisen osaamisen, palveluhenkisyyden, hyvät vuorovaikutustaidot, järjestelmällisyyden, uusien asioiden oppimiskyvyn, oma-aloitteellisuuden, joustavuuden sekä johdonmukaisen organisointikyvyn. Arvostamme myös hyvää oppilashallinnon ja erilaisten talousohjelmien hallintaa (Primus, Wilma, Tweb, rondo, populus jne.).

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan.

Hakemukset tulee toimittaa maanantaihin 15.8.2022 kello 15.00 mennessä sähköisessä Kuntarekry rekrytointijärjestelmässä osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja Tero Kuusisto, puh. 040 335 3377, tero.kuusisto@akaa.fi tai hallintosihteeri Paula Harinen, puh. 040 335 3216, paula.harinen@akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Sivistystoimi

Akaa on noin 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä. Savuttoman kaupungin palveluksessa työskentelee noin 950 työntekijää.


Osoite: Sirkesalontie 3, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb