Skip to main content
test
Hallintosihteeri - Kotka Stad

Kotkan kaupungin hallintoyksikkö hakee hallintosihteeriä vakituiseen tehtävään 1.8.2023 alkaen ja sitä ennen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 17.4.- 31.7.2023.

Tehtävä sijoittuu hallintopalveluiden yksikköön, joka vastaa kaupungin kirjaamopalveluista, päätöksenteko-organisaation kokoushallinnasta ja sen tukipalveluista sekä vaalien järjestämisestä.

Hallintosihteerin tehtäviin kuuluu kokous- ja asianhallinnan tehtäviä, arkistoinnin, asiakirjahallinnon ja tiedonhallinnan tehtäviä sekä kaupungin keskitetyn kirjaamopalvelun tehtäviä. Tehtävä sisältää myös luottamushenkilöiden tukipalveluja. Työskentely tapahtuu viiden hengen tiimissä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Arvostamme kokemusta kunnan asiakirjahallinnon tehtävistä tai muista kunta-alan hallinnollisista tehtävistä sekä kokemusta Tweb- tai muun asianhallintajärjestelmän käytöstä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä tuottaa sujuvasti asiatekstiä, nykyaikaisten ICT-järjestelmien hallintaa, joustavuutta, organisointitaitoja sekä erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 2 471,09 €/kk. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Työsuhteeseen valitun tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki/Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.facebook.com/kotkankaupunki
http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. hallinto- ja kehittämispäällikkö Saila Piipari-Huovila, saila.piipari-huovila@kotka.fi, puh. 040 484 3629

Lisätietoja

Kotkan kaupunki, Konsernipalvelut, Hallinto, Asianhallinta

Kotkan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa henkilöstöetuja mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Meillä tehdään palkitun kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudella. Kotka on väylä uusiin mahdollisuuksiin. Kotkan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb