Skip to main content
test
Hallintosuunnittelija - Kotka Stad

Kotkan kaupungin hallintoyksikkö hakee hallintosuunnittelijaa vakituiseen tehtävään 1.3.2023 alkaen ja sitä ennen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2022- 28.2.2023. Tehtävä sijoittuu hallintopalveluiden yksikköön, joka vastaa kaupungin kirjaamopalveluista, päätöksenteko-organisaation kokoushallinnasta ja sen tukipalveluista sekä vaalien järjestämisestä. Tehtävä on ollut aiemmin haettavana ajalla 21.9.-28.9.2022. Tehtävää aikaisemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Hallintosuunnittelijan tehtäviin kuuluu kaupungin keskitetyn kirjaamopalvelun tehtäviä, arkistoinnin, asiakirjahallinnon ja tiedonhallinnan tehtäviä sekä kokous- ja asianhallinnan tehtäviä. Tehtävä sisältää myös Tweb-asianhallintajärjestelmän ja siihen liittyvien muiden järjestelmien teknistä kehittämistyötä, järjestelmään liittyvän koulutuksen suunnittelua ja toteuttamista sekä ohjeiden laatimista ja päivittämistä. Hallintosuunnittelijan tehtäviin kuuluu myös luottamushenkilöiden ICT-laitteiden hankintaan ja käyttöön liittyviä koordinointitehtäviä. Työskentely tapahtuu viiden hengen tiimissä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aiempi opistotasoinen tutkinto. Arvostamme kokemusta kunnan asiakirjahallinnon tehtävistä tai muista kunta-alan hallinnollisista tehtävistä sekä kokemusta Tweb- tai muun asianhallintajärjestelmän käytöstä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä tuottaa sujuvasti asiatekstiä, nykyaikaisten ICT-järjestelmien hallintaa, joustavuutta, organisointitaitoja sekä erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Kiinnostus kunnallisen tiedonhallinnan ja asiakirjahallinnon kehittämiseen katsotaan eduksi.

Tehtävässä noudatetaan toimistotyöaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen palkka on 2 682,96 €/kk. Tutkinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Työsuhteeseen valitun tulee ennen työsuhteen vastaanottamista esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Aloitusajankohta:
Vakituisena 1.3.2023 alkaen
Määräaikaisena 1.12.2022-28.2.2023

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmään. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastattelut voidaan aloittaa hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. hallinto- ja kehittämispäällikkö Saila Piipari-Huovila,
saila.piipari-huovila@kotka.fi, puh. 040 484 3629 (puhelimitse yhteydenotot 26.-29.9. välisenä aikana)

Lisätietoja

Hallintoyksikkö

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.


Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Rekommenderade jobb