Hälsocentralläkare - Loviisan kaupunki

Hälsocentralläkare - Loviisan kaupunki

Vi söker en hälsocentralläkare till Lovisa grundtrygghetscentral, det är fråga om tills vidare i kraftvarande tjänsteförhållande. Arbetet börjar 1.7.2019 eller enligt överenkommelse. På grund av få sökande har vi förlängt ansökningstiden. Vi söker dessutom ytterligare tvä hälsocentralläkare, vi har alltså sammanlagt tre tjänster som hälsocentralläkare lediga.

Behörighetskrav är i Finland legitimerad läkare. Av den valda krävs för uppgiften tillräckliga språkkunskaper. Specialkunnande inom allmänmedicin eller utbildning inom detta räknas som merit. Lön från och med 6 364,26€/mån beroende på erfarenhet och utbildning. En prövotid på sex månader tillämpas. Vald person bör inan valet bekräftas förete godtagbart läkarintyg över sin hälsa. Uppgiften kräver vaccinationsskydd enligt § 48 i lagen om smittsamma sjukomar.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Överläkare katariina Borup, tfn 044 505 1430, katariina.borup@loviisa.fi

Grundtrygghetscentralen
Adress: Öhmansgatan 4, Lovisa, 07900 Loviisa

Lovisa är en tvåspråkig småstad vid havet.
Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. Befolkningsunderlaget sammanlagt är kring 18 000. Det finns 11,5 läkartjänster. I Lovisa betonas innovativt tänkande och modig utveckling och man deltar ivrigt i regionalt samarbete. Kom med och påverka!
Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren