Hälsocentralläkare - Borgå stad

Bli hälsocentralläkare i Borgå!

Borgå är en kulturstad med 50 000 invånare bara en halvtimme med bil från Helsingfors. Nu har du möjlighet att arbeta i vårt fantastiska gäng med 25 läkare.

Arbetet inleds den 2 maj 2020 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder hälsostationstjänster vid två enheter. Verksamheten är mångprofessionell vid båda enheterna och där arbetar även specialister inom missbrukar-, mental- och socialvården.

Hos oss har du möjlighet att arbeta mångsidigt som allmänläkare på både tidsbeställnings- och akutmottagningen. Om du vill, kan arbetet också omfatta skol- eller rådgivningsläkaruppgifter eller andra specialansvar enligt överenskommelse.

Vi utvecklar vår verksamhet enligt Lean-principerna och satsar på interna utbildningar, men du har förstås möjlighet att också delta i externa utbildningar.

Behörighetsvillkoret är i Finland legitimerad läkare. För uppgiften krävs ett vaccinationsskydd enligt 48 § i lagen om smittsamma sjukdomar. På tjänsten tillämpas en prövotid på sex månader. Den som väljs till tjänsten ska uppvisa ett godkänt utlåtande om sitt hälsotillstånd innan tjänsten tillsätts.

Skicka in din ansökan före den 17 april 2020 kl. 15.00 via länken Sök nu!

Vi svarar gärna på alla eventuella frågor! Ta kontakt eller gör ett besök hos oss!

Läs mer

http://www.borga.fi/halsovardscentral

Mer om arbetsgivaren

Tilläggsinformation ges av:
Överläkare Susanna Varilo, susanna.varilo@porvoo.fi, tfn 040 676 1387 eller biträdande överläkare Jeff Westerlund, jeff.westerlund@porvoo.fi, tfn 040 676 1391

Hälsotjänster
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.