Hälsocentralpsykolog - Loviisan kaupunki

Hälsocentralpsykolog - Loviisan kaupunki

Vi söker en hälsosocentralpsykolog, det är fråga om fortgående arbetsförhållande. Arbetet börjar 1.8.2019 eller enligt överenskommelse.

Hälsocentralpsykologen fungerar 50 % i tjänsterna för barn och ungdom och 50 % i tjänsterna för vuxna. Till hälsocentralspsykologens uppgifter hör psykologundersökningar för barn under skolåldern, skolmognadsprövningar för förskolelever, samarbete med familjen, familjerådgivningen, dagvården och förskolorna, stödsamtal för vuxna i psykiska problemsituationer, krisarbete.
Vi erbjuder ett bra psykosocialt team som stöd i ditt jobb.

Kompetenskrav; legitimerad psykolog. Vi förutsätter förmåga till självständigt arbete, goda förutsättningar att jobba i team, goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska.

Arbetstiden är 38,15 h/vecka. Till befattningen vald bör innan valet bekräftas uppvisa ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt förete godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd. En prövotid om tre månader tillämpas.

I brist på kompetenta sökande beaktar vi även ansökningar från psykologstuderanden som är i slutskedet av sina studier.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

servicechef Jaana Iivonen, tfn 0440 555 471, jaana.iivonen@loviisa.fi

Grundtrygghetscentralen
Adress: Lovisa

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!
I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.
Grundtrygghetscentralen i Lovisa erbjuder social- och hälsovårdstjänster, förutom seniorservice, även för Lappträsk kommun. På samarbetsområdet bor cirka 18 000 personer.
Lovisa stad är en rökfri arbetsplats.

Mer om arbetsgivaren