Skip to main content
test
Hälsocentraltandläkare - Ålands hälso- och sjukvård

Tandvårdskliniken vid Ålands hälso- och sjukvård söker en

HÄLSOCENTRALTANDLÄKARE

Tandvårdskliniken vid Ålands hälso- och sjukvård söker en tandläkare på heltid, med aktuell placering vid mottagningen i Godby och Mariehamn. Vi söker dig som med engagemang och energi kan ta hand om våra patienter på Åland. Arbetet innebär tandvård till barn och ungdomar samt till våra prioriterade grupper.

Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad tandläkare.

Arbetstiden är 38 timmar och 15 minuter, lunch ingår i arbetstiden. Tjänsten kan också komma att innebära tjänstgöring på mobil enhet i skärgården/institutionsboende. I tjänsten ingår också jourverksamhet.

Prövotid på 4 månader kan komma att tillämpas.

Lön enligt gällande avtal.

Du ska kunna utföra arbetet självständigt och du ska vara registrerad i Tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården http://www.valvira.fi/se/

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ÅHS hjälper vid behov med bostad.

Vi kan erbjuda dig som har finska som modersmål kurs i sjukvårdssvenska.

Välkommen med din ansökan senast 1.6.2022.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer

http://www.ahs.ax

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Närmare uppgifter om tjänsten ger ledande tandläkare Riikka Lindholm, riikka.lindholm@ahs.ax eller tfn +358-(0)18-538 524.

Lär dig mer om oss

Ålands hälso- och sjukvård, Tandvårdskliniken

Åland är ett svenskspråkigt självstyrt landskap i Finland med egen lagstiftning inom bl.a. hälsovårdens område. Åland har drygt 30 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad sjukvård.


Adress: Ålands hälso- och sjukvård, PB 1055, 22111 Mariehamn

Rekommenderade jobb