Hälsovårdare - Sibbo kommun

Sibbo är en växande och smidig tvåspråkig kommun där vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Sibbo kommun har cirka 1 200 personer i sin tjänst.

Den centrala principen för Service för äldre i Sibbo kommun är att förskjuta tjänsternas tyngdpunkt mot att stödja de äldres förmåga att klara sig på egen hand. I utvecklingen av servicestrukturen betonar vi hemmaboende samt tjänster som stöder hemmaboende och främjar funktionsförmågan.

Brinner ditt hjärta för arbete med äldre? Är du sugen på att få arbetserfarenhet inom äldreomsorg?

Vi söker nu en innovativ och utvecklingsvillig HÄLSOVÅRDARE till vårt team. Arbetet inleds 1.9.2020 eller enligt överenskommelse.

Uppgiften hör till det förebyggande arbetet inom service för äldre. Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av ett mångprofessionellt team som omfattar servicestyrningen för äldre, minnespolikliniken och dagverksamheten. Hos oss får du för din del påverka den kontinuerliga utvecklingen av förebyggande verksamhet för äldre. I uppgiften kan du främja de äldre Sibbobornas välbefinnande, hälsa och funktionsförmåga samt deras förmåga att klara sig på egen hand. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat förebyggande hembesök, uppföljning av kosten, servicestyrning och servicerådgivning samt hälsogranskningar. Vi samarbetar utan hinder även med hemvården och hälsovårdstjänsterna.

Hälsovårdaren arbetar i ett mångprofessionellt team som utför övergripande bedömningar av servicebehovet. Teamet består av en minneskoordinator, en minnesskötare, en fysioterapeut, en socialarbetare, en kundhandledare och en handledare för dagverksamheten. Vi värdesätter goda interaktions- och samarbetsfärdigheter, flexibilitet och utvecklingsfärdigheter.

Behörighetskraven för befattningen är yrkeshögskoleexamen för hälsovårdare eller motsvarande examen på institutnivå, samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga kunskaper och nöjaktiga skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket. Tidigare erfarenhet av arbete med äldre (över 65-åriga) och användning av RAI-instrumentet ses som en fördel. Till uppgiften hör också hembesök och därför krävs möjlighet att använda egen bil.

Lönen bestäms enligt AKTA, och i arbetsförhållandet tillämpas en prövotid på sex månader. Den som väljs ska före mottagandet av befattningen visa upp ett godtagbart läkarintyg över sitt hälsotillstånd.

Vänligen lämna in din ansökan senast 24.8.2020 kl. 16:00 via den bifogade länken eller på vår webbplats www.sibbo.fi - Lediga arbetsplatser. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju. Intervjuerna ordnas vecka 36 och 37.

Läs mer

http://www.sibbo.fi

Mer om arbetsgivaren

Mer information om uppgiften ger fr.o.m. 10.8.2020 servicechefen för förebyggande verksamhet och hemvård Sari Häkkinen, vardagar kl. 9-15, 040-1914196 eller per e-post sari.hakkinen@sibbo.fi.


Adress: Stora Byvägen 18, 04130 Sipoo

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!