Hälsovårdare - Raseborg stad

HÄLSOVÅRDARE TILL FÖREBYGGANDE HÄLSOVÅRD

Raseborgs stad söker en hälsovårdare till mödra- och barnrådgivningen samt skolhälsovården. De primära verksamhetspunkterna är Karis mödra-barnrådgivning och Svartå skola. Arbetet är fortlöpande och inleds enligt överenskommelse.

Mödra- och barnrådgivningen och skolhälsovården är en del av verksamhetsområdet förebyggande hälsovård som även består av studerandehälsovård och preventivrådgivning. Arbetet som hälsovårdare i Raseborg är mångsidigt och sköts i nära samarbete med övriga hälsovårdare inom teamet.

Behörighetskrav: Hälsovårdarexamen.
Erfarenhet av motsvarande arbete räknas som meriterande.
Språkkunskap: Goda kunskaper i finska och svenska förutsätts.
Körkort: klass B samt tillgång till egen bil är till fördel.
Vi förväntar oss att du har social kompetens, förmåga att ta eget ansvar och att du ser positivt på nytänkande och förändring. Personlig lämplighet tilldelas stor betydelse.

Utdrag ur brottsregistret bör uppvisas enligt lagen om utredning av brottsbakgrunden hos personer som arbetar med barn.
Lönesättning enligt AKTA och arbetsvärdering. Prövotiden är 6 månader.

Mera information ges av ansvarig hälsovårdare Mathilda Malmberg, tfn 019-289 3250 eller enhetschef Michael Westerlund, tfn 019-289 3094.

Ansökan görs elektroniskt via www.kuntarekry.fi, arbetsnyckel 370334. Ansökningstiden går ut 24.6.2021 kl. 15.00.

Raseborg tillämpar fr.o.m. 1.3.2018 vaccinationskrav för personalen enligt §48 i lagen om smittsamma sjukdomar

Raseborgs stad är en rökfri arbetsplats.

Läs mer

http://www.raseborg.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ges av ansvarig hälsovårdare Mathilda Malmberg, tfn 019-289 3250 eller enhetschef Michael Westerlund, tfn 019-289 3094.

Lär dig mer om oss

Förebyggande hälsovård

Raseborgs stad är belägen halvvägs mellan Helsingfors och Åbo, med bra boende, kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Staden bildades 2009 av Ekenäs stad, Karis stad och Pojo kommun. Staden har omkring 28 000 invånare, varav 65 procent är svenskspråkiga och 31,5 procent finskspråkiga. Den natursköna skärgården, bruken i Billnäs och Fiskars samt Svartå slott är utmärkande för staden. Här är tryggt att leva och bo. Staden är regionens största arbetsgivare med cirka 1 900 anställda. Staden är en rökfri arbetsplats.


Adress: Raseborg, 10650 Tammisaari
Raseborg stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb