test

Hälsovårdscentral tandläkare

Ansök senast  13.10.2023 23:59

Kom med i vårt duktiga team. Vi söker en hälsocentral tandläkare för ett vikariat inom Egentliga Finlands välfärdsområde

Arbetet som hälsocentral tandläkare inom Pargas omfattar ett mångsidigt område. Arbetsuppgifterna består av icke akut grundvård samt dagjourarbete. Vi betjänar personer i alla åldrar. Arbetet är beläget i Pargas tandvårdskliniker.

Vi använder oss av patientinformationssystemet WINHIT.

Utförandet av arbetesuppgifterna förutsätter god muntlig samt skriftlig förmåga på finska och svenska. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och erfarnhet av tandreglering eller protetik.

Behörighetskravet är legaligseringen eller licsensen att verka som tandläkare enligt lag 559/94 om hälso- och sjukvårdspersonal.

Anställda inom Egentliga Finlands Välfärdsområde kan välja den anställningsförmån de gillar bland tre alternativ, som viktas på olika sätt mellan tränings-, friskvårds-, kultur-, pendlings- och/eller lunchförmåner.

Vi följer kraven i 48 § infektionssjukdomslagen om vaccinationsskydd för anställda, som gäller för dem som arbetar på kund- och patientinrättningar på socialvårdens och hälsovårdens verksamhetsenheter.

Anställda inom Egentliga Finlands välfärdsområde tillfrågas på slumpmässiga drogtest


Läs mer

http://varha.fi

Närmare information ges av ledande tandläkare Dunja Kanto, tel 040 193 9679 (må,ons,fre) eller per e-post dunja.kanto@varha.fi.
Inlämning av ansökan: Ansökan ska lämnas via det elektroniska ansökningsformuläret.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag. Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats. Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.

Läs om arbetsgivare