Hammas-, suu- ja leukakirurgian ylihammaslääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Hammas-, suu- ja leukakirurgian ylihammaslääkäri - Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Olemme parhaillaan rakentamassa uutta sairaalaa, Sairaala Novaa, joka valmistuu syksyllä 2020. Hammas-, suu- ja leukakirurgian yksikkömme siirtyy täysin uusiin ja moderneihin tiloihin, jossa käytössämme on uusin teknologia ja välineistö.

Nykyisen ylihammaslääkärimme jäädessä eläkkeelle haemme suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäriä tai erikoislääkäriä

YLIHAMMASLÄÄKÄRIN VIRKAAN

Tarjoamme mielenkiintoisen ja laaja-alaisen ylihammaslääkärin tehtävän, jossa vastaat suu- ja leukakirurgian erikoisalan kehittämisestä ja toteuttamisesta kohti uutta sairaalaamme. Uusi sairaalamme mahdollistaa toimintojen laajemman digitalisaation ja yhtenä ajankohtaisena tehtävänä työtehtäviisi kuuluukin toimintojen digitalisaatio ja sen kehittäminen. Kliiniset tehtävät ovat tärkeä osa työnkuvaasi. Sinulla on aikaisempaa kokemusta ortognaatisesta kirurgiasta, kasvojen alueen traumatologiasta sekä erikoisalamme kokonaishoidoista.

Hammas-, suu- ja leukakirurgian yksikkömme on alansa suurin ei-yliopistollinen yksikkö maassamme. Yksikkömme erikoisaloina ovat suu- ja leukakirurgia, oikomishoito ja kliininen hammashoito. Hoidamme erikoissairaanhoitoa vaativia suun ja hampaiston, leukojen, purennan tai leukanivelten alueen vaivoja ja vammoja. Yksikkömme toimii erikoishammaslääkärien kouluttajina yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston, Oulun yliopiston ja Turun yliopiston kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena ylilääkärin virkaan on suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkärin tai erikoislääkärin pätevyys. Arvostamme johtamiskoulutusta ja -kokemusta. Omaat hyvät esimies- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan koeaikaa (6 kk).

Jätä hakemuksesi 27.5.19 mennessä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Haastattelut pidetään kesäkuun 2019 alkupuolella. Otamme yhteyttä haastateltaviin henkilökohtaisesti.

Tervetuloa Jyväskylään hammas-, suu- ja leukakirurgian huippuosaajien joukkoon!

Läs mer

http://www.ksshp.fi

Veikko Tuovinen,
ylihammaslääkäri,
puh. (014) 269 1692
veikko.tuovinen@ksshp.fi
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta.

Operatiivinen palvelualue, Hammas-, suu- ja leukakirurgia
Adress: Jyväskylä

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2020 valmistuva maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.

Mer om arbetsgivaren