Skip to main content
test
Hammashoitaja (2) - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Haemme kahta reipasta ja osaavaa hammashoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on seudullista eli työn suorituspiste voi vaihdella Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän hammashoitoloissa (Iisalmi, Kiuruvesi, Vieremä, Sonkajärvi). Haemme ensisijaisesti kokoaikaisia työntekijöitä, mutta huomiomme myös toiveet osa-aikaisuudesta.

Työ sisältää hammaslääkärin työparina työskentelyä, vastaanoton toimintavalmiudesta huolehtimista sekä vastaanottotoimintaan liittyvää toimistotyötä. Hammaslääkärin työparina työskentelemisen lisäksi meillä on mahdollisuus työskennellä myös itsenäisesti lasten suun terveystarkastusten ja omahoidon ohjauksen parissa. Katsomme eduksi, jos sinulla on jo tähän vaadittavaa osaamista, mutta tarpeen tullen koulutamme tehtävään.
Arvostamme hakijan positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta työssään.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa ja viihtyisässä työympäristössä mukavien kollegoiden seurassa. Työnantaja tarjoaa hyvät työterveyshuollon palvelut ja työntekijäedut sekä e-passi-saldoa työhyvinvoinnin ja työkyvyn tukemiseksi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on suoritettu hammashoitajan tai suun terveydenhuoltoon suuntautuneen lähihoitajan tutkinto.

Valitulta edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ylasavonsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. suun terveydenhuollon esihenkilö, Hanna Soini p. 040 480 4938, kuntoutuksen ja muiden lääkinnällisten palveluiden päällikkö Manu Leppikangas p. 040 152 5986. Sähköposti: etunimi.sukunimi@ylasavonsote.fi

Lisätietoja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Terveyspalvelut, Kuntoutus ja muut lääkinnälliset palvelut, Suun terveydenhuolto

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä ympäristönsuojelun, terveysvalvonnan ja ympäristöterveydenhuollon palvelut jäsenkuntiensa Iisalmen, Kiuruveden, Sonkajärven ja Vieremän n. 40 000 asukkaalle. Kuntayhtymän suun terveydenhuollon yksiköllä on hammashoitolat kaikissa jäsenkunnissa. Potilastietojärjestelmänä suun terveydenhuollossa on WinHIT.

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät Pohjois-Savon hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi toimija, joka on huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen henkilöstö siirtyy hyvinvointialueelle vuoden 2023 alussa ns. vanhoina työntekijöinä. Myös tämä avoinna oleva tehtävä siirtyy 1.1.2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueelle. Pohjois-Savon hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12 500 työntekijää.

Lue lisää tulevista hyvinvointialueista: https://soteuudistus.fi/mika-on-hyvinvointialue


Osoite: Riistakatu 21, 74100 Iisalmi
Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb