Hammashoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Hammashoitaja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna hammashoitajan vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 21.10.2019- 13.3.2020. Sijoituspaikkana on Pyhäjärven terveyskeskus. Hammashoitajan asiakastyö on saumatonta yhteistyötä hammaslääkärin kanssa. Terveyskeskuksessa työskentelevän hammashoitajan päivät ovat vaihtelevia, asiakkaita on monesta eri ikäryhmästä. Hammashoitajan tehtäviin kuuluvat lääkärin avustaminen, hoidontarpeen arviointi puhelimessa(TeleQ/Klinik), terveydenedistäminen, hoitotarvikkeiden tilaus jne.

Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä ja suun kuvantaminen on digitalisoitu. Selänteessä työskentelee neljä suuhygienistiä, kahdeksan hammashoitajaa ja hammaslääkäriä sekä ostopalveluna oikomishoitoon ja kirurgiaan erikoistuneet hammaslääkärit.

Haemme joukkoomme innostunutta, yhteistyökykyistä ja kehittämishaluista hammashoitajaa. Jos täytät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot, se olisi plussaa, mutta pakollista se ei ole. Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaamme. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille Selänteessä ykkösasiana ja meillä
on "tekemisen meininki". Me tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita Selänteen alueen asukkaille Haapajärvellä, Pyhäjärvellä ja Reisjärvellä.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan pätevyys, Hakijalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja tartuntatautilain 48§N mukaista rokotussuojaa.

Sijaisuuteen valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset tehdään sähköisellä hakulomakkeella kuntarekryn kautta, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita 044-4456 639 tai 040-1808963

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Vastaava suuhygienisti Arja Walta p. 044-4456 343
johtava hammaslääkäri Olli Lapinoja 044-4457 231

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, Terveyden ja sairaanhoidon avopalvelut + esh
Osoite: Toipilaspolku 1, 86800 Pyhäsalmi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne sijaitsee keskellä suomea järvimaisemissa nelostien varrella. Alueelle on monipuoliset harrastusmahdollisuudet metsästyksestä kalastukseen sekä golfiin ja autourheiluun.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Lisäksi Selänne tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäen kunnalle. Väestöpohja Selänteen alueella on noin 18 000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan