Hammashoitaja

Haemme Kirkkonummen kunnan suun terveydenhuoltoon vakituiseen työsuhteeseen hammashoitajaa 3.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirkkonummen suun terveydenhuollossa työskentelee 51 suun terveydenhuollon ammattilaista.
Käytössämme on LifeCare-potilastietojärjestelmä ja kuntamme on mukana monissa pääkaupunkiseudun yhteistyöhankkeissa mm. Apotti-järjestelmän kehittämisessä. Aikuisia hoidamme myös Kerralla enemmän-mallin mukaisesti ja paikkauksissa käytämme mm. Cerec-laitetta.

Odotamme sinulta vastuullista työotetta ja hyvää palveluasennetta, nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa tilanteissa ja olet kehittämismyönteinen. Tervetuloa iloiseen joukkoomme tuomaan oma panoksesi työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on hammashoitajan tai lähihoitajan tutkinto suuntautumisalueena suun terveydenhoito. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Vuoden 2019 alusta saimme kaikkien hammashoitajien peruspalkkoihin erityislisän 55€ /kk.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lähetä hakemuksesi kuntarekryn sähköisellä lomakkeella 29.1.2019 klo 12.00 mennessä os. www.kuntarekry.fi

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs.osastonhoitaja Päivi Häkkilä puh. 050 4140776, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja se kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.